20.09.2024 00:50
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 22.05.2023

Годинникар Олексій Бурнаєв обстежив тристоронній годинник у Тернополі

Щоб здійснити профілактичний огляд тристороннього годинника та ремонт (миття циферблатів, змащування механізмів, заміну лапм тощо) зі Львова приїхав годинникар Олексій Бурнаєв, який є творцем тернопільського “дзигара”. Як розповідає директор КП “Тернопільміськсвітло” Олег Лехіцький, збоїв у його роботі практично не було. Нагадаємо, що урочисте відкриття “дзиґара” (саме так називають годинник містяни) відбулося 28 вересня 2014 року. Унікальний витвір годинникового мистецтва у ... Детальніше »

Суху тополю видалили працівники ПП “Благоустрій”

Суху тополю видалили працівники ПП “Благоустрій”  у дворі на вулиці Київська, 4 напередодні. Тепер працівники підприємства за допомогою маніпулятора завантажили на трактор та доставили у столярний цех, де із дерева виготовлять дошки.  З отриманої сировини у підприємстві планують виготовити пісочниці, гойдалки, поруччя тощо. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Ремонт приямку здійснили працівники ПП “Люкс”

Ремонт світлових приямків проводять працівники ПП “Люкс”. Зокрема, роботи із ремонту світлового приямка та накривання його металопрофілем виконані у сьомому під’їзді будинку на проспекті Злуки, 55. Жодна багатоповерхівка не обходиться без підвальних приміщень. Щоб забезпечити йому природне освітлення використовуються низько вбудовані вікна (на рівні землі). Як правило, біля підвального вікна облаштовується спеціальний світловий або захисний приямок. Ця конструкція дозволяє вберегти ... Детальніше »

Фарбування лавок проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування лавок та обладнання дитячих майданчиків, зокрема,  пофарбували їх у дворі на вулиці Коновальця, 12 та Чубинського, 1. Фарбування лавок для відпочинку проводиться і у інших дворах, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Нові пісочниці виготовили працівники ПП “Тернопіль Комсервіс”

Працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” облаштовують нові пісочниці. Зокрема, новенькі пісочниці встановили на дитячих майданчиках у дворах на Фабричній, 3 та 7. Пісочниці виготовлена на базі підприємства, також працівниками підприємства було проведене їх фарбування. До слова, традиційно під час двомісячника благоустрою у пісочниці завозять свіжий пісок. Такі роботи виконують і зараз. Роботи із  облаштування нових пісочниць проводяться і у інших дворах, ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” завершують ремонт сходових кліток

Працівники  ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки. Зокрема, завершують ремонт сходової клітки у першому під’їзді будинку на бульварі Дмитра Вишневецького, 5. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиці 15 Квітня, 29 та 43 і Симоненка, 6. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Дві котельні КП ТМТКЕ зупиняться сьогодні на ремонтний період

Підприємство КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” продовжує ремонті  роботи та підготовку котелень і мереж теплопостачання до нового опалювального сезону. З   22.05. по 21.06.2023 р. (31 день) на ремонтний період зупиняться такі котельні: Котельня вул. Торговиця,12   ЦТП Остpозького 18,26,28,29,40,42,58,60,62 Стpімка 5,7 Колонтая 2 Шептицького 3,13(гурт) Торговиця, 2,3(гурт),5(гурт),26,28,37 Медова 3 Оболоня 11,19,47 Липова 2 Стадникової 1,17,20 Юpчака 2 Котельня вул. Лозовецька,3а        Лозовецька, ... Детальніше »

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Поточний ремонт покрівлі із рулонних матеріалів у третьому та четвертому під’їздах житлового будинку за адресою Куліша,3 проводять працівники  ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”.  Тут змінюють частину євроруберойду. Працівники підприємства просять мешканців обмежити перебування на покрівлі. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Курбаса, 4. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття навіть на ... Детальніше »