20.09.2024 00:42
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 18.05.2023

До уваги споживачів!

У зв ’язку з ліквідацією аварійної ситуації на магістральних трубопроводах теплоносія сьогодні, 18 травня 2023 року,  призупинене  гаряче водопостачання до окремих житлових будинків. Завершити аварійно – відновлювальні роботи заплановано до 16.00 години п’ятниці, 19 травня 2023 року. Про усі зміни повідомимо додатково. Інформація стосується будинків, перелік яких наводимо нижче                  Котельня Дpужби,9а                Бойлерна Дружби,9а   Миру            1,3а,4а   ... Детальніше »

Ремонт цоколя проводять працівники ПП “Східний масив”

Працівники ПП “Східний масив” ремонтують цоколь у будинку, що на проспекті Степана Бандери, 72. Зокрема, тут проводяться роботи із штукатурення цоколя. Цоколь (від італ. zoccolo, буквально — «черевик на дерев’яній підошві») — нижня частина зовнішньої стіни будинку, споруди, пам’ятника або колони, що лежить на фундаменті. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ДП “Авторитет” ремонтують покрівлю над машинним відділенням

Працівники ДП “Авторитет” ремонтують покрівлю над машинним відділенням ліфтової кабіни у будинку на бульварі Данила Галицького, 16. Ліфти, що застосовуються як один з видів підіймально-транспортних машин в багатьох галузях народного господарства, мають велике значення для механізації трудомістких процесів та підвищення продуктивності праці. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” пофарбували цоколь

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” пофарбували цоколь суріком у будинку  на вулиці 15 Квітня, 37. Цоколі тернопільських багатоповерхівок часто потерпають від рук вандалів – графітчиків. Якщо фасад вашого будинку зіпсували подібними графіті радимо не ігнорувати  такі дії зловмисників та писати відповідні заяви у міський відділ поліції. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Підготовчі роботи до облаштування нової плитки на стінах почали працівники ПП “Люкс”

Підготовчі роботи до облаштування нової плитки на стінах почали працівники ПП “Люкс” у будинку на вулиці Братів Бойчуків, 15.  Силами працівників підприємства плитка була облаштують на вхідних майданчиках першого, другого та третього під’їздів. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Ремонт дашків над балконами проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” сьогодні продовжують виконувати роботи по ремонту дашків над балконами. Роботи виконують у будинках на проспекті Злуки, 27 над окремими квартирами. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Поблизу адмінприміщення ПП “Вікторія – М” впорядкували міні-квітник

Працівники адмінперсоналу впорядкували міні-квітник біля адмінприміщення ПП “Вікторія – М” на вулиці Київська, 7a, який був облаштований минулого року. Відтепер композиція, виконана у патріотичних кольорах, буде радувати і працівників і відвідувачів підприємства. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Фарбування дитячого обладнання проводять працівники ПП “Вікторія – М”

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують фарбування обладнання дитячих майданчиків, зокрема,  пофарбували їх у дворі на вулиці Курбаса, 9. Фарбування лавок для відпочинку проводиться і у інших дворах, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Морозенка, 5. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття навіть на ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” провели заміну дашка до підвалу

Працівники ПП “Наш дім” в будинку за адресою вулиця Лесі Українки, 31 в першому під’їзді провели заміну дашка при вході в підвал, а також відремонтували дашок при вході в під’їзд. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »