20.09.2024 00:52
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 17.05.2023

Заміну засувок проводять працівники ДП “Авторитет Плюс”

Заміну засувок на трубопроводі центрального опалення  проводять працівники ДП “Авторитет Плюс”. Роботу із заміни будинкових засувок здійснили у будинку за адресою вулиця Руська, 29. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Косіння газонів проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники  ПП “Наш дім” продовжують косіння трави на газонах на прибудинкових територій. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Призупинять ГВП до окремих будинків для проведення гідравлічних випробувань

Для проведення гідравлічних випробувань у середу, 18 травня,  буде призупинено подачу ГВП до окремих будинків.  А саме до житлових будинків (далі ж.б.) по вул. В. Великого,3,5,7; Курбаса,5,9,11; Київська,1,3,5,7,9,11;   вул. В.Великого,4,6,10; Вишнівецького,3,5,7; Курбаса,2,4,6. Гаряче водопостачання буде відсутнє від 18.05.23 по 31.05.23 року КП ТМТКЕ Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія М” проводять заміну світильників

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Вікторія – М”. Зокрема, такі світильники облаштували у будинку на вулиці Смакули, 2. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що світло вмикається, ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Морозенка, 5. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття навіть на ... Детальніше »

Зрізку дерева згідно до актів проводять працівники ПП “Благоустрій”

Зрізка згідно ордерів та порізка сухих аварійних дерев та гілля і їх вивезення з прибудинкових територій  здійснюється працівниками ПП “Благоустрій”. Зокрема, аварійне дерево було видалене за адресою вулиця Київська, 4. Сухі та надто розлогі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, лініям електропередач та будівлям, ... Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування обладнання дитячого майданчика проводять у дворах на вулиці Симоненка,4 ,6 та 18. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ДП “Люкс житло” ПП “Люкс” проводять профілактичні роботи у електрощитках

Працівники ДП “Люкс житло” ПП “Люкс” проводять профілактичні роботи у електрощитках. Зокрема,  електриками підприємства були проведені  профілактичні роботи в електрощитках по сходових клітках 1-3 під’їздів у житловому будинку за адресою вул.15 Квітня,35. У підприємстві планують продовжувати такі роботи і надалі згідно складених графіків. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Поточний ремонт покрівлі із рулонних матеріалів у 2 під’їзді житлового будинку за адресою Куліша,8 проводять працівники  ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”.  Тут змінюють частину євроруберойду. Працівники підприємства просять мешканців обмежити перебування на покрівлі. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі ... Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиці 15 Квітня, 29 та Симоненка, 6. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »