20.09.2024 00:54
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 16.05.2023

У КП ТМТКЕ запрацював ще один номер телефону для зв’язку із споживачами

З метою покращення якості надавання послуг КП «Тернопільміськтеплокомуненрго» запрацював ще один номер телефону. При виникненні запитань щодо надавання послуг із постачання теплової енергії у Тернополі  в позаробочий час та у вихідні дні споживачі можуть телефонувати на номер 050-550-1258. Наголошуємо, що КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» не здійснює обслуговування внутрішньобудинкових мереж! За вказаним номером телефону тернополяни можуть з’ясувати, чи є причиною відсутності гарячого водопостачання ... Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиці 15 Квітня, 29-35. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс житло” ПП “Люкс” проводять профілактичні роботи у електрощитках

Працівники ДП “Люкс житло” ПП “Люкс” проводять профілактичні роботи у електрощитках. Зокрема,  електриками підприємства були проведені  профілактичні роботи в електрощитках по сходових клітках 1-3 під’їздів у житловому будинку за адресою вул.15 Квітня,29. У підприємстві планують продовжувати такі роботи і надалі згідно складених графіків. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” фарбують дитяче обладнання

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування обладнання дитячого майданчика проводять у дворах на бульварі Куліша, 10. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Поточний ремонт покрівлі із рулонних матеріалів у першому та другому під’їздах житлового будинку за адресою Куліша,8 проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Фарбування лавок та обладнання дитячих майданчиків проводять працівники ПП “Благоустрій”

Працівники ПП “Благоустрій” продовжують фарбування лавок для відпочинку, турнікетів та обладнання дитячих майданчиків. Роботи виконані на вулиці Київська 7д. Також працівниками підприємства виконується дрібний ремонт лавок та обладнання. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” здійснюють ремонт приямків

Ремонт світлових приямків проводять працівники ПП “Благоустрій”. Зокрема, роботи із ремонту світлового приямка виконані у шостому та сьомому під’їздах будинку на вулиці Лепкого, 6. Жодна багатоповерхівка не обходиться без підвальних приміщень. Щоб забезпечити йому природне освітлення використовуються низько вбудовані вікна (на рівні землі). Як правило, біля підвального вікна облаштовується спеціальний світловий або захисний приямок. Ця конструкція дозволяє вберегти вікна від ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на проспекті Злуки, 33 та 35. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Замощення розкопки провели працівники ПП “Люкс”

Замощення розкопки та асфальтування у дворі на проспекті Злуки, 55  після проведення ремонтних робіт на системі теплопостачання здійснили працівники  ПП “Люкс”. Роботи здійснені поблизу сьомого під’їзду. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” фарбують цоколь

Працівники ПП “Наш дім” пофарбували цоколь у будинку на вулиці Довженка, 1. Цоколі тернопільських багатоповерхівок часто потерпають від рук вандалів – графітчиків. Якщо фасад вашого будинку зіпсували подібними графіті радимо не ігнорувати  такі дії зловмисників та писати відповідні заяви у міський відділ поліції. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »