20.09.2024 00:32
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 15.05.2023

Працівники ПП “Вікторія – М” прикріплюють додатковий парапет на покрівлі

Працівники ПП “Вікторія – М” прикріплюють додатковий парапет на покрівлі будинку на бульварі Дмитра Вишневецького, 5. Парапет – це невисока стінка, що захищає покрівлю будівлі, терасу чи балкон, а в даному випадку – розташований між поверхами. Відтак для того, щоб уникнути підтікання дощових опадів, у належному стані необхідно підтримувати і покрівлю загалом, і парапети. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території у дворі на вулиці Морозенка, 1 та на бульварі Дмитра Вишневецького, 2. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ПП “Люкс”

Частковий ремонт покрівель та підмітання покрівель проводять працівники  ПП “Люкс” у будинках, які обслуговує підприємство, зокрема – над одним з під’їїздів в будинку на вулиці Вербицького, 4. Тут змінюють частину євроруберойду, а також смолять парапети. Працівники підприємства просять мешканців обмежити перебування на покрівлі. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять ремонт дитячого обладнання

Працівники ПП “Люкс” проводять ремонт дитячого обладнання на майданчику у дворі на вулиці Вербицького, 4. Також тут встановили нову пісочницю з дашком. Тернопіль житлово-комунальний             Детальніше »

На вулиці Бродівській завершились роботи з відновлення покриття проїжджої частини

У Тернопільській громаді продовжуються ремонти на дорогах і магістральних шляхах, ведуться роботи з ліквідації аварійності й ремонти на великих об’єктах. Цими вихідними на вул Бродівській, на ділянці від зупинки «6-магазин» до Бродівського шляхопроводу, працівники підрядної організації влаштували верхній шар асфальтобетонного покриття проїжджої частини. На цьому об’єкті уже повністю відновлено дорожнє полотно, піднято в рівень з дорогою і відремонтовано люки-колодязі. На ... Детальніше »

Ремонт входів проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Ремонт (облицювання плиткою) площадок перед сходами першого поверху сходової клітки та у тамбурі п’ятого під’їзду здійснюють працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди на вулиці Коновальця, 16

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди на вулиці Коновальця, 16 у першому – третьому  під’їздах. Ремонт виконується шляхом вимощування стін облицювальною плиткою. Згодом будуть проведені роботи з побілення, штукатурення та фарбування входу. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” влаштовують решітки на входах до підвалів

На прохання мешканців працівники ПП “Наш дім” влаштовують решітки на входах до підвалів. Додаткові металеві двері встановили у підвал  будинку на вулиці Довженка, 7.  Решітки встановлені з метою запобігання проникнення сторонніх осіб до підвалів. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Фарбування лавок та обладнання дитячих майданчиків проводять працівники ПП “Благоустрій”

Працівники ПП “Благоустрій” продовжують фарбування лавок для відпочинку, турнікетів та обладнання дитячих майданчиків. Роботи виконані на вулиці Лепкого, 14. Також працівниками підприємства виконується дрібний ремонт лавок та обладнання. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ПП “Дружба Сервіс Житло” здійснюють фарбування дитячих майданчиків

Працівники ПП “Дружба Сервіс Житло” здійснюють фарбування дитячих майданчиків. Роботи виконані на вулиці Кривоноса, 3. Також працівниками підприємства виконується дрібний ремонт і фарбування лавок та іншого обладнання. Тернопіль житлово-комунальний             Детальніше »