20.09.2024 01:12
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 12.05.2023

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування обладнання дитячого майданчика проводять у дворах на вулиці 15 Квітня, 35. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиці 15 Квітня, 35. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

На вихідних, 13-14 травня, буде частково перекритий рух транспорту на вулиці Бродівській

На вихідних, 13-14 травня, працівники підрядної організації влаштовуватимуть верхній шар асфальтобетонного покриття на вул. Бродівській, на ділянці від зупинки «6-магазин» до Бродівського шляхопроводу. У зв’язку з цим, рух транспорту через вул. Бродівську буде частково перекрито. Рух громадського та приватного транспорту буде здійснюватися по смугах. Тож просимо враховувати це при плануванні поїздок у цьому напрямку. Тролейбусний маршрут №7, як і в ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки у першому під’їзді будинку на бульварі Дмитра Вишневецького, 5. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Косіння прибудинкових територій продовжують представники обслуговуючих підприємств

Працівники  обслуговуючих підприємств продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства “Благоустрій” здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиці Київській, 3 та 5. А працівники ПП “Дружба Сервіс Житло” сьогодні косили за адресами вулиця Іванни Блажкевич, 6 та 8. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту ... Детальніше »

Нові лавки облаштувують працівники ПП “Сонячне”

Нові лавки для відпочинку встановлюють працівниками ПП “Сонячне”. Лавка, виготовлена на базі підприємства, була встановлена працівниками ПП  за адресою вулиця 15 Квітян, 7 Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ПП “Східний масив”

Частковий ремонт покрівлі проводять працівники  ПП “Благоустрій”  у будинку на бульвару Галицького, 14  над окремими квартирами. Тут змінюють частину євроруберойду, а також смолять парапети. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у ... Детальніше »

З 15 травня буде частково перекрито рух транспорту на розв’язці вулиць Івана Мазепи – Максима Кривоноса – Львівська-Бережанська

На черговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про часткове перекриття руху транспорту з 15 травня по 5 червня  на транспортній розв’язці вулиць Івана Мазепи – Максима Кривоноса – Львівська – Бережанська. Рішення прийнято з метою проведення поточного ремонту дорожнього покриття. Рух громадського та приватного транспорту буде здійснюватися по смугах. На ділянці проведення ремонтних робіт будуть встановлені дорожні знаки. Схема організації дорожнього ... Детальніше »

Прибудинкові території косять працівники ПП “Східний масив”

Продовжуються роботи по косінню прибудинкових територій. Зокрема, прибудинкові ділянки за адресами проспект Степана Бандери, 96 здійснили працівники ПП “Східний масив”. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Ремонт оголовків проводить ПП “Наш дім” у будинку на вулиці Дівочій

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують оголовки димовентиляційних каналів а також ремонт штукатурки фасаду. Ремонтні роботи провели у будинку на вулиці Дівочій, 5. Виконання таких робіт є необхідними для повноцінного функціонування даних елементів. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »