20.09.2024 01:08
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 11.05.2023

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ПП “Благоустрій”

Частковий ремонт покрівлі проводять працівники  ПП “Благоустрій”  у будинку на вулиці Київській, 33 над окремими квартирами. Тут змінюють частину євроруберойду, а також смолять парапети. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у ... Детальніше »

Поточний ремонт сходових кліток провели працівники ПП “Сонячне”

Працівники  ПП “Сонячне” ремонтують сходові клітки та тамбури. Зокрема, поточний ремонт сходової клітки  провели у першому під’їзді будинку на проспекті Злуки, 57. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме –   побілку і фарбування панелей. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Фарбування лавок та обладнання дитячих майданчиків проводять працівники ПП “Східний масив”

Працівники ПП “Благоустрій” продовжують фарбування лавок для відпочинку, турнікетів та обладнання дитячих майданчиків. Роботи виконані на вулиці Острозького, 48. Також працівниками підприємства виконується дрібний ремонт лавок та обладнання. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Прибудинкові території косять працівники ПП “Наш дім”

Працівники  ПП “Наш дім” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиці Українки, 5 та Підкови, 1. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави на протязі тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” розвозять пісок у пісочниці

Працівники ПП “Люкс” розвозять пісочниці на дитячих майданчиках за адресами, які обслуговує вказане підприємство. Зокрема, пісок завезли у пісочниці на вулицях Вербицького, Коновальця, Чубинського. Хто з дітей не радіє пісочним фортецям? Під час ігор з піском дитина має почуватися захищеною, впевненою у собі, вільною. Пісок – це надзвичайно цікавий і загадковий матеріал. Він здатний знімати нервову напругу, покращувати настрій, викликати найбагатші асоціації. Гра з ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять ремонт каналізаційного стояка

Працівники ПП “Люкс” проводять частковий ремонт каналізаційного стояка  в одній  зквартир будинку на вулиці Тарнавського, 10. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиці Тарнавського,2,  Коновальця,16, Тарнавського,16 та  Лепкого, 11. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави на протязі тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиці Симоненка, 4. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави на протязі тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Частковий ремонт покрівель та підмітання покрівель проводять працівники  ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” у будинках, які обслуговує підприємство, зокрема – над п’ятим під’їздом в будинку на 15 Квітня, 35. Тут змінюють частину євроруберойду, а також смолять парапети. Працівники підприємства просять мешканців обмежити перебування на покрівлі. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять бліндування системи теплопостачання

Бліндування системи теплопостачання в житловому фонді  проводять працівники ПП “Вікторія -М”. Зокрема, роботи виконані у будинку на вулиці Морозенка, 7. Теплопостачання – система забезпечення теплом будинків і споруд, призначена для забезпечення теплового комфорту для людей, які знаходяться у них, або для можливості виконання технологічних норм. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »