20.09.2024 00:48
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 08.05.2023

Працівники ПП ЖЕК 13 ЖБК проводять бліндування системи теплопостачання

Бліндування системи теплопостачання в житловому фонді  проводять працівники ПП ЖЕК 13 ЖБК. Зокрема, роботи виконані у будинку на мастві “Дружба”. Теплопостачання – система забезпечення теплом будинків і споруд, призначена для забезпечення теплового комфорту для людей, які знаходяться у них, або для можливості виконання технологічних норм. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” проводять заміну частини стояка водовідведення

Працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” проводять заміну частини стояка водовідведення у будинку на вулиці Галицькій, 33. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Зварювальні роботи у підвалі провели працівники ПП “Благоустрій”

Зварювальні роботи у системи теплопостачання в житловому фонді  проводять працівники ПП “Благоустрій”. Зокрема, роботи виконані у шостому під’їзді будинку на вулиці Корольова, 2. Теплопостачання – система забезпечення теплом будинків і споруд, призначена для забезпечення теплового комфорту для людей, які знаходяться у них, або для можливості виконання технологічних норм. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Вікторія”. Зокрема, такі світильники облаштували на сходовій клітці на Дмитра Вишневецького, 7. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що світло вмикається, коли ... Детальніше »

Фарбування газової труби здійснили працівники ПП “Люкс”

Працівниками ПП “Люкс” здійснюється фарбування газової труби на вулиці Лозовецькій, 18. Фарбування газової труби – зовсім не данина естетиці. Вона переслідує дві мети: кольорову ідентифікацію трубопроводу та антикорозійний захист. Оскільки середовище всередині труби позбавлена кисню і водяної пари, термін її служби залежить виключно від корозійної стійкості зовнішнього покриття. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Фарбування вхідних дверей здійснюють працівники ПП “Наш дім”

Фарбування вхідних дверей і дверей сміттєкамер на вулиці Лесі Українки, 11. здійснюють працівники ПП “Наш дім”. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ПП “Благоустрій”

Частковий ремонт покрівлі проводять працівники  ПП “Благоустрій”  у будинку на вулиці Корольова, 2 над окремими квартирами. Тут змінюють частину євроруберойду, а також смолять парапети. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у ... Детальніше »

Профілактичне та планове фарбування вузлів холодного водопостачання проводять працівники ПП “Східний масив”

Профілактичне та планове фарбування вузлів холодного водопостачання проводять працівники ПП “Східний масив”. Зокрема, такі роботи проводять у будинках за адресами проспект Степана Бандери, 92, 94, 96. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Люкс”. Зокрема, демонтували старі та облаштували нові такі світильники облаштували у третьому під’їзді будинку на вулиці Тарнавського, 3. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. ... Детальніше »