20.09.2024 00:35
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 04.05.2023

Входи у будинку на вулиці 15 Квітня, 37 ремонтують працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Ремонт входів у під’їзд та їх побілення  будинку на вулиці 15 Квітня, 37  розпочали  працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Тут здійснили комплекс робіт – зняття старого покриття, шпаклювання, побілення та фарбування. Одразу після проведення ремонтних робіт працівники здійснюють прибирання. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” здійснили ремонтно-профілактичні роботи у електрощитовій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” здійснили ремонтно-профілактичні роботи у електрощитових першого-третього підїздів у багатоповерхівці на вулиці 15 Квітня, 15. Проблеми з електропостачанням є завжди актуальними, адже при здачі будинків в експлуатацію не було передбачено, що мешканці будуть користуватися великою кількістю електроприладів. Потужність розраховувался в середньому 2,4 кВт на одну квартиру. Однак зараз в кожній квартирі є весь перелік побутових ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” спільно з представниками МНС інформували про пожежну безпеку

Працівники ПП “Наш дім” спільно з представниками МНС інформували про пожежну безпеку. Нагадаємо і нашим читачам, про що необхідно пам’ятати, щоб уберегти себе та свою оселю від пожежі: – ніколи не паліть у ліжку, пам’ятайте, що сигарета та алкоголь – активні спільники у спричиненні пожежі; – будьте обережні під час експлуатації електричного та газового обладнання, перед початком опалювального сезону всі ... Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Східний масив” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки у п’ятому  під’їзді будинку на проспекті Бандери, 96. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Жителі будинку на вулиці Корольова, 6 дбають про красу поблизу свого житла

Жителі будинку на вулиці Корольова, 6 висадили квіти поблизу свого будинку. Про це розповіли у ПП “Сонячне”. “Завжди дуже приємно, коли мешканці дбають про свій простір, про свій двір. Працівники обслуговуючого підприємства роблять все можливе у межах своїх повноважень, щоб забезпечити порядок на прибудинковій території, але дуже багато залежить і від мешканців. З тими, хто живе у будинку на Корольова,, ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” пофарбували вхід у будинку на вулиці Стадникової, 9

Працівники ПП “Люкс” здійснили ремонт та фарбування входу у під’їзд будинку  на вулиці Стадникової, 9. Тут здійснено комплекс робіт, а саме – шпаклювання та фарбування  входу. Працівники ПП “Люкс” проводять ліквідацію графіті на фасадах житлових будинків, які обслуговує вказане підприємство. На жаль, написи продовжують зявлятися, наносять їх на стіни багатоповерхівок як просто хулігани, так і розповсюджувачі наркотичних речовин. Днями такі ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” завершили ремонт сходів на Протасевича, 20

У будинку на вулиці Протасевича, 20 працівники ПП “Наш дім” ремонтували сходи при вході в п’ятий під’їзд. Напередодні тут демонтували старі сходи та залили бетонну основу під влаштування плитки. Вчора тут здійснили влаштування плитки. Виконання таких робіт зробить їх вигляд більш охайним, а самі сходи – більш безпечними. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Фарбування лавок проводять працівники ПП “Вікторія – М”

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують фарбування лавок та обладнання дитячих майданчиків, зокрема,  пофарбували їх у дворі на бульварі Дмитра Вишневецького, 4, вулиці Морозенка, 4. Фарбування лавок для відпочинку проводиться і у інших дворах, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну частини каналізаційного стояка

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну частини кухонного каналізаційного стояка у квартирах багатоповерхівки на вулиці Морозенка, 1. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території у дворі на бульварі Дмитра Вишневецького, 5. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »