20.09.2024 00:35
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 03.05.2023

4-6 травня на Бродівському шляхопроводі у зв’язку з дорожніми роботами буде ускладнений рух транспорту

Цими днями у Тернополі працівники підрядної організації продовжують виконувати активні поточні ремонти дорожнього покриття. Так, з 4 травня у зв’язку з ремонтними роботами на Бродівському шляхопроводі буде складний рух транспортних засобів. Роботи розпочнуться о 09:00 год. На вказаному об’єкті проводитимуть фрезерування аварійних ділянок проїзної частини шляхопроводу упродовж двох днів. За сприятливих погодних умов, 5-6 травня тут заплановано виконати роботи з ... Детальніше »

Ямковий ремонт двору після розкопки здійснюють працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Ямковий ремонт дворів здійснюють працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Зокрема  провели бетонування тротуару, відмостки та проїжджої частини після розкопки у дворі за адресою бульвар Куліша, 3 біля четвертого підїзду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Тернополянам та гостям міста нагадують, що у парках міста фарбують лавочки

На території парків міста проводяться роботи з благоустрою. Здійснюється ремонт та фарбування лавок для відпочинку, дитячих майданчиків та атракціонів, нагадують у КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя». Шановні відвідувачі парків, будьте уважні! Після виконання робіт працівники розміщують відповідні  оголошення, але часто їх знімають невідомі особи. Перед тим, як сідати, переконайтеся, що фарба на лавці суха. Ця інформація стосується ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять бліндування системи теплопостачання

Бліндування системи теплопостачання в житловому фонді  проводять працівники ПП “Вікторія -М”. Теплопостачання – система забезпечення теплом будинків і споруд, призначена для забезпечення теплового комфорту для людей, які знаходяться у них, або для можливості виконання технологічних норм. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у підїзди на Тарнавського, 5

Ремонт, побілку та фарбування входів у 1-5 під’їзди по Тарнавського, 5 здійснили працівники ПП “Люкс”. Тут здійснено ремонт входів, побілку дашків, фарбування дверей у першому – п’ятому  під’їздах. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” приступили до ремонту сходового маршу

Працівники ПП “Люкс” ремонтують сходи поблизу будинків на вулиці Генерала Тарнавського, 8. Тут провели влаштування опалубки для ремонту сходових маршів та бетонування сходів до дитячого майданчика. Завдяки роботі працівників підприємства, сходи стануть безпечнішими та охайнішими. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” косять прибудинкові території

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території у дворі на вулиці Володимира Великого, 6. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

На бульварі Петлюри, 2 працівники ПП “Сонячне” облаштували клумбу

На бульварі Петлюри, 2 поблизу першого під’їзду працівники ПП “Сонячне” облаштували клумбу. Завдяки зусиллям працівників підприємства місце для клумби було облагороджене, відгороджене плиткою, також тут були висаджені ялиночки та квіти. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Ремонт дашка над входом до підвалу здійснюють працівники ПП “Благоустрій”

Ремонт дашка входу до підвалу здійснюють працівники ПП “Благоустрій”. Тут демонтували старий плоский шифер , набили лати та зашили металоприфілем. Роботи виконують у підвалі сьомого під’їзду на вулиці Лепкого, 6. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Пошкоджену внаслідок падіння антени покрівлю ремонтували працівники ПП “Благоустрій”

Працівники ПП “Благоустрій” провели ремонт покрівлі над квартирою по вулиці Богдана Лепкого, 8. Тут впала супутникова антена і пошкодила м’яку покрівлю, що призвело до затікання в квартиру. Працівники підприємства здійснили заміну частини покриття для уникнення подальшого затікання. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »