20.09.2024 00:31
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 02.05.2023

Фарбування лавок та обладнання дитячих майданчиків проводять працівники ПП “Благоустрій”

Працівники ПП “Благоустрій” продовжують фарбування лавок для відпочинку, турнікетів та обладнання дитячих майданчиків. Роботи виконані на вулиці Лепкого, 6, 8,10 та Київська,12. Також працівниками підприємства виконується дрібний ремонт лавок та обладнання. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Фарбування перил про вході до під’їздів проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство. Також фарбують інші елементи, зокрема – перила при входах до під‘їздів у будинку на вулиці Довженка, 19. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування дитячого майданчика проводять у дворі на вулиці Леся Курбаса, 4. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Нові лавки облаштувують працівники ПП “Люкс”

Нові лавки для відпочинку встановлюють працівниками ПП “Люкс”. Лавки, виготовлені на базі підприємства, були встановлені працівниками ПП  за адресою вулиця Генерала Тарнавського, 8. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »