20.09.2024 02:55
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 28.04.2023

Працівниками ПП “Вікторія – М” проводиться ремонт дитячого обладнання

Працівниками ПП “Вікторія – М” проводяться роботи з поточного ремонту та фарбування дитячого обладнання. Роботи тривають на дитячому майданчику поблизу будинку на вулиці Морозенка, 1 та на бульварі Дмитра Вишневецького, 2. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ДП “Авторитет Плюс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Авторитет Плюс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території у дворах на вулиці Франка, 19. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави на протязі тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Ремонт дашків над балконами проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” сьогодні продовжують виконувати роботи по ремонту дашків над балконами. Роботи виконують у будинках на проспекті Злуки, 27 над квартирами 69 та 70. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Благоустрій”. Зокрема, такі світильники облаштували при вході в під’їзди на вулиці Корольовій, 2. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що світло вмикається, ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують сходи на вулиці Протасевича, 20

На вулиці Протасевича, 20 працівники ПП “Наш дім” ремонтують сходи при вході в п’ятий під’їзд. Працівники підприємства провели бетонування сходів, що зробить їх вигляд більш охайним, а самі сходи – більш безпечними. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у підїзди на Коновальця, 20

Ремонт, побілку та фарбування входів у 1-5 під’їзди по Коновальця, 20 здійснили працівники ПП “Люкс”. Раніше було проведено облаштування входів – плиткою, роботи по фарбуванні підпірних стінок та лавочок тривають. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »