20.09.2024 03:09
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 25.04.2023

Часткову заміну каналізаційного лежака проводять працівники ПП “Східний масив”

Часткову заміну каналізаційного лежака проводять працівники ПП “Східний масив”. Роботу здійснюють в будинку за адресою вулиця Протасевича, 10а. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ДП “Люкс житло” ПП “Люкс” влаштовують поруччя до сходів

Поруччя до сходового маршу по вулиці Симоненка, 16 облаштували та пофарбували працівники ДП “Люкс житло” ПП “Люкс”.  Роботи виконують для того, щоб полегшити мешканцям пересування сходами. Перила — конструкція на сходах, балконах тощо у вигляді вертикальних елементів з поручнем вгорі, висотою на пів зросту людини. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” проводять накриття приямків

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” проводять накриття приямків приямків на вулиці 15 Квітня, 29. Жодна багатоповерхівка не обходиться без підвальних приміщень. Щоб забезпечити йому природне освітлення використовуються низько вбудовані вікна (на рівні землі). Як правило, біля підвального вікна облаштовується спеціальний світловий або захисний приямок. Ця конструкція дозволяє вберегти вікна від попадання забруднень і вологи, а також дозволяє максимально ефективно ... Детальніше »

Миття сходових кліток проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Працівниками ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” проводяться роботи по миттю сходових кліток, зокрема здійснили прибирання у будинку на вулиці 15 Квітня, 25, 27, 35. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Люкс”. Зокрема, такі світильники облаштували у першому під’їзді будинку на проспекті Злуки, 27 та в першому під’їзді будинку на проспекті Злуки, 31. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” фарбують дитяче обладнання

Працівники ПП “Наш дім” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування дитячого майданчика проводять у дворі на вулиці Малишка, 12. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” штукатурять цоколь

Працівники ПП “Вікторія – М” штукатурять цоколь у будинку на вулиці Київська, 21. Цоколі тернопільських багатоповерхівок часто потерпають від рук вандалів – графітчиків. Якщо фасад вашого будинку зіпсували подібними графіті радимо не ігнорувати  такі дії зловмисників та писати відповідні заяви у міський відділ поліції. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” розвозять пісок у пісочниці

Працівники ПП “Вікторія – М” розвозять пісочниці на дитячих майданчиках за адресами, які обслуговує вказане підприємство. Хто з дітей не радіє пісочним фортецям? Під час ігор з піском дитина має почуватися захищеною, впевненою у собі, вільною. Пісок – це надзвичайно цікавий і загадковий матеріал. Він здатний знімати нервову напругу, покращувати настрій, викликати найбагатші асоціації. Гра з піском захоплює і дорослих, і дітей. За допомогою ... Детальніше »

Частковий ремонт відмостки провели працівники ПП “Благоустрій”

Частковий ремонт відмостки та бетонування відмостки в межах п’ятого до першого під’їзду під’їзду будинку на вулиці Лепкого, 10 провели працівники ПП “Благоустрій”. Відмостка являє собою покриття, яке оформляється по периметру будинку. Вона створюється певної ширини, в ідеалі – до одного метра. Завдяки відмостці вода не має руйнівної дії на фундамент будинку. Її конструкція передбачає, що талі води відразу потрапляють в ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування дитячого майданчика проводять у дворі на вулиці Шпитальній, 7а. Тернопіль житлово-комунальний             Детальніше »