20.09.2024 03:09
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 20.04.2023

Працівники ПП “Люкс” здійснили бетонування основи під контейнерний майданчик

Працівники ПП “Люкс” здійснили бетонування основи під контейнерний майданчик у дворі на вулиці Київській, 6. Спочатку на базі підприємства було виготовлено металевий каркас. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Фарбування лавок та обладнання дитячих майданчиків проводять працівники ПП “Східний масив”

Працівники ПП “Східний масив” продовжують фарбування лавок, турнікетів та обладнання дитячих майданчиків. Також працівниками підприємства виконується дрібний ремонт лавок та обладнання. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Пластикові вікна встановили працівники ПП “Сонячне” у будинку на вулиці 15 Квітня, 8

Пластикові вікна встановили працівники ПП “Сонячне” у будинку на вулиці 15 Квітня, 8. Заміна старих вікон на металопластикові на сходових клітках житлового будинку вже здійснена у першому під’їзді. Праця працівників підприємства покликана зберегти тепло в оселях мешканців у зимовий час. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” встновили пісочницю-трансформер

Пісочницю-трансформер виготовили працівники ПП “Вікторія – М”. Виготовлення, монтування та фарбування нової пісочниці було здійснене на дитячому майданчику у дворі на вулиці Морозенка, 1 -Д.Вишневецького,2. Така пісочниця є практичною і зручною, оскільки вона є в деякій мірі трансформером. Коли дітки не граються там, то пісочниця закривається і в пісок не заходять коти і собаки, а при використанні пісочниці, її дверцята ... Детальніше »

Фарбування лавок проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування лавок та обладнання дитячих майданчиків, зокрема,  пофарбували їх у дворі на проспекті Злуки, 43. Фарбування лавок для відпочинку проводиться і у інших дворах, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” приступили до ремонту сходового маршу

Працівники ПП “Благоустрій” ремонтують сходи поблизу будинків на вулиці Київській, 10 та 18. Тут провели влаштування опалубки для ремонту сходових маршів до дитячого майданчика. Завдяки роботі працівників підприємства, сходи стануть безпечнішими та охайнішими. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” розвозять пісок у пісочниці

Працівники ПП “Люкс” розвозять пісочниці на дитячих майданчиках за адресами, які обслуговує вказане підприємство. Зокрема, пісок завезли у пісочниці на вулицях Коновальця, Рєпіна, Чубинського. Хто з дітей не радіє пісочним фортецям? Під час ігор з піском дитина має почуватися захищеною, впевненою у собі, вільною. Пісок – це надзвичайно цікавий і загадковий матеріал. Він здатний знімати нервову напругу, покращувати настрій, викликати найбагатші асоціації. Гра з ... Детальніше »