20.09.2024 02:55
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 19.04.2023

Нові лавки для відпочинку встановили працівники ПП “Наш дім”

Нові лавки для відпочинку встановлюють працівники ПП “Наш дім” у дворах, які обслуговує дане підприємство. Зокрема, днями, виготовлені на базі підприємства лавки були встановлені та пофарбовані на дитячому майданчику у дворі  на вулиці  Героїв Крут, 3. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Частковий ремонт парапету проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” проводять роботи по частковому ремонту парапету  у будинку за адресою проспект Злуки, 55 (восьмий під”їзд). Парапет – це невисока стінка, що захищає покрівлю будівлі, терасу чи балкон, а в даному випадку – розташований між поверхами. Відтак для того, щоб уникнути підтікання дощових опадів, у належному стані необхідно підтримувати і покрівлю загалом, і парапети. Тернопіль житлово-комунальний     ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” фарбують дитяче обладнання та лавки для відпочинку

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування елементів дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування дитячого майданчика проводять у дворі на вулиці Бродівська, 54. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування дитячого майданчика проводять у дворі на вулиці Богдана Лепкого, 9. Тернопіль житлово-комунальний               Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ремонт каналізаційного стояка

Працівники ПП “Вікторія – М” заміну частини каналізаційного стояка  у квартирі будинку на бульварі Дмитира Вишневецького, 5. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Майже 770 прибудинкових територій впорядковано від початку двомісячника благоустрою у Тернополі

У рамках двомісячника благоустрою, який розпочався у Тернопільській громаді 1 березня, тривають роботи з очищення території громади від забруднення після зимового періоду. Так, проводиться впорядкування територій багатоквартирних будинків, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, висадка нових дерев та кущів, прибирання зелених зон на території міста і населених пунктів громади. Станом на 13 квітня у місті проведено такі роботи: очищено 768 прибудинкових територій; ще ... Детальніше »