20.09.2024 03:02
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 14.04.2023

Працівники ПП “Люкс” дякують тернополянам за висаджені дерева

Працівники ПП “Люкс” дякують тернополянам за гарно впорядковані клумби та висаджені дерева. Зокрема, дякують активним мешканцям, які здійснили висаджування дерев на проспекті Злуки, 27 та вулиці Бойчуків, 1а. Ми вдячні мешканцям будинків  за участь в толоці та гарно впорядковані клумби та висаджені дерева, – каже  майстер дільниці ПП «Люкс» Гнип Ольга. Як зазначають у приватному підприємстві “Люкс”, таке турботливе ставлення ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” розпочали реконструкцію сходового маршу

Працівники ПП “Люкс” почали реконструкцію сходового маршу при вході у другий під’їзд багатоповерхівки на вулиці Корольова, 4.   Їх облаштували  спеціальною неслизькою бруківкою. Завдяки роботі працівників підприємства, сходи стануть безпечнішими та охайнішими. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” розвозять пісок у пісочниці та встановлюють нові пісочниці

Працівники ПП “Люкс” розвозять пісочниці на дитячих майданчиках за адресами, які обслуговує вказане підприємство. Зокрема, пісок завезли у пісочниці на вулиці  1а, яку щойно встановили, на  Братів Бойчуків,15, та Злуки, 27. Хто з дітей не радіє пісочним фортецям? Під час ігор з піском дитина має почуватися захищеною, впевненою у собі, вільною. Пісок – це надзвичайно цікавий і загадковий матеріал. Він здатний знімати нервову ... Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” встановили нові інформаційні дошки

Працівниками ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” облаштували нові інформаційні дошки у першому під’їзді будинках за адресою вулиці 15 Квітня, 37. Інформаційні дошки допоможуть мешканцям зорієнтуватися за яким номером телефону звертатися до підприємства у разі виникнення такої потреби. Також наявність таких інформаційних дошок захищають стіну при вході у під’їзді від недобросовісних розклейників оголошень, які своїми діями псують вигляд фасадів тернопільських багатоповерхівок. ... Детальніше »

Заміну лінолеуму у ліфтах проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Заміну лінолеуму у ліфтах проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Роботу виконали у кабінах ліфтів другого, третього, п’ятого під’їздів в багатоповерхівці на вулиці15 Квітня,37. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Ямковий ремонт дворів здійснюють працівники ПП “Наш дім”

Ямковий ремонт дворів здійснюють працівники ПП “Наш дім”. Зокрема  здійснили замощення щебнем асфальтного покриття двору на вулиці Протасевича,20 та Савури5, 7. На жаль, у дворі наразі не заплановано проведення капітального ремонту асфальто- бетонного покриття, відтак наразі доведеться обмежитися ямковим ремонтом. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ліквідацію графіті

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ліквідацію графіті на фасадах житлових будинків, які обслуговує вказане підприємство. На жаль, написи продовжують з’являтися, наносять їх на стіни багатоповерхівок просто хулігани та розповсюджувачі наркотичних речовин. Нагадуємо, що жителі повинні слідкувати  за такими випадками і повідомляти про хуліганів до управління муніципальної поліції, адже замальовують графіті за кошти з поточного ремонту. Тернопіль житлово-комунальний     ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” розвозять пісок у пісочниці

Працівники ПП “Благоустрій” розвозять пісочниці на дитячих майданчиках за адресами, які обслуговує вказане підприємство. Зокрема на дитячому майданчику на вулиці Лепкого, 10 облаштували нову пісочницю та наповнили її піском. Хто з дітей не радіє пісочним фортецям? Під час ігор з піском дитина має почуватися захищеною, впевненою у собі, вільною. Пісок – це надзвичайно цікавий і загадковий матеріал. Він здатний знімати нервову напругу, покращувати ... Детальніше »

Сосни на Майдані Перемоги висаджують працівники ПП “Дружба Сервіс Житло”

Працівники ПП “Дружба Сервіс Житло”  у рамках двомісячника благоустрою висаджують дерева. Поблизу багатоповерхівок на вулиці Іванни Блажкевич, 6 та на Майдані Перемоги, 4  працівниками підприємства було проведено висадження зелених насаджень, а саме 15 дерев породи “Сосна”. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ПП “Дружба Сервіс Житло” озеленюють прибудинкові території

Працівники ПП “Дружба Сервіс Житло” у рамках двомісячника благоустрою висаджують зелені насадження. Поблизу багатоповерхівки на вулиці Іванни Блажкевич, 2 працівниками підприємства було висаджено 5 дерев породи “Сосна” . Сосни виділяють фітонциди — летючі активні речовини, що знищують бактерії або різко уповільнюють їх зростання. Вони корисні як для самих сосен, так і для рослин, розташованих поруч із деревом, і для людини. ... Детальніше »