20.09.2024 02:51
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 12.04.2023

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” провели толоку

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” провели толоку  на вулиці 15 Квітня, 37, поблизу супермаркету АТБ. Тут розчистили територію від поламаних гілок, самосівів, побутового сміття і т.д., вивезли сміття та гілля трактором. Нагадуємо, у Тернополі триває двомісячник благоустрою. Під час толоки впорядковують території багатоквартирних будинків, ліквідовують стихійні сміттєзвалища, висаджували нові дерева та кущі, прибирали зелені зони на території міста та ... Детальніше »

Миття сходових кліток проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівниками ПП “Наш дім” проводяться роботи по миттю сходових кліток, зокрема, вологе прибирання здійснили на Манастирського, 40 та Слівенській, 7. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” встановили нові двері

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” облаштовують нові двері. Зокрема, було здійснене встановлення дверей у тамбурі будинку на вулиці Симоненка, 18 у першому підїзді. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

До уваги тернополян!

У ці вихідні буде тимчасово змінено графік подачі гарячої води. Субота: 07:00 – 23:00 год Неділя: 07:00 – 23:00 год. Інформація стосується лише святкових вихідних, 15-16 квітня 2023 року. Детальніше »

14 квітня на території Тернопільської міської територіальної громади завершується опалювальний сезон

У п’ятницю, 14 квітня, з 00:00 год на території Тернопільської міської територіальної громади завершується опалювальний період 2022-2023 років, тобто останній день подачі теплоносія – це 13 квітня. Відповідне рішення прийнято виконавчим комітетом, зважаючи на прогнозоване зростання температури зовнішнього повітря і з метою забезпечення ефективного використання енергоносіїв. Жителям Тернопільської міської територіальної громади, які проживають в будинках та квартирах, обладнаних індивідуальною системою опалення, ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Люкс”. Зокрема, такі світильники облаштували у першому та четвертому під’їздах будинку на вулиці Тарнавського, 2, раніше такі світильники влаштували у другому та третьому під’їздах. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після ... Детальніше »

Працівники ПП “Дружба Сервіс Житло” продовжують висаджування дерев

Працівники ПП “Дружба Сервіс Житло” у рамках двомісячника благоустрою висаджують зелені насадження. Поблизу багатоповерхівки на вулиці Кривоноса, 7 працівниками підприємства було висаджено 8 дерев породи “Сосна” . Сосни виділяють фітонциди — летючі активні речовини, що знищують бактерії або різко уповільнюють їх зростання. Вони корисні як для самих сосен, так і для рослин, розташованих поруч із деревом, і для людини. Серед ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” влаштовують перило до сходів

Перило на сходах облаштовують працівники ПП “Наш дім”. Роботи виконують на звернення мешканців будинку на вулиці Клима Савури, 11 (третій під’їзд). Перила — конструкція на сходах, балконах тощо у вигляді вертикальних елементів з поручнем вгорі, висотою на пів зросту людини. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

У рамках двомісячника ПП “Благоустрій” висадили декоративні дерева та квіти

Працівники ПП “Благоустрій” на вулиці Київська, 10 поблизу другого під’їзду облаштували клумбу, на якій висадили декоративні дерева, кущі троянд та ранні квіти. Нагадуємо, у Тернополі триває двомісячник благоустрою. Під час толоки впорядковують території багатоквартирних будинків, ліквідовують стихійні сміттєзвалища, висаджували нові дерева та кущі, прибирали зелені зони на території міста та населених пунктів громади. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Нові двері облаштували працівники ПП “Люкс” У будинку на вулиці Тарнавського, 5

Нові двері облаштували працівники ПП “Люкс” У будинку на вулиці Тарнавського, 5. Після влаштування нових дверей у тамбурах житлових будинків працівники проводять зароблення дверних відкосів, побілку та фарбування тамбурів. Зокрема, такі роботи проводили у третьому підїзді багатоповерхівки на вулиці Генерала Тарнавського, 5. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »