20.09.2024 03:11
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 10.04.2023

Працівники ПП “Благоустрій” усунули наслідки падіння дерева після негоди

Працівники ПП “Благоустрій” усунули наслідки падіння дерева після негоди минулого тижня. Після обледеніння дерев повалило дерева на прибудинкових територіях по вулиці Київська, 4, 8, Корольова 2, Богдана Лепкого, 8. Дерево, що впало, порізали того ж дня. Сьогодні дерева та гілки забрали з прибудинкових територій. Тернопіль житлово-комунальний             Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують вивезення гілля після обрізки

Працівники ПП “Вікторія – М” ” проводять обрізку та вивезення гілля з прибудинкових територій. Сухі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, лініям електропередач та будівлям, що знаходяться під ними. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” розвозять пісок у пісочниці

Працівники ПП “Люкс” розвозять пісочниці на дитячих майданчиках за адресами, які обслуговує вказане підприємство. Хто з дітей не радіє пісочним фортецям? Під час ігор з піском дитина має почуватися захищеною, впевненою у собі, вільною. Пісок – це надзвичайно цікавий і загадковий матеріал. Він здатний знімати нервову напругу, покращувати настрій, викликати найбагатші асоціації. Гра з піском захоплює і дорослих, і дітей. За допомогою таких ігор можна ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” влаштовують перила до сходів

Працівниками ПП “Люкс” влаштовано перила при вході у другий під’їзд у будинку на вулиці Коновальця, 12 та до першого під’їзду на вулиці  Чубинського, 2, а також у підвал першого під’їзду будинку на Чубинського, 4 для зручності підходу мешканцям даних будинків. Перила — конструкція на сходах, балконах тощо у вигляді вертикальних елементів з поручнем вгорі, висотою на пів зросту людини. Тернопіль ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” влаштовують плитку у тамбур

Працівники ПП “Люкс” розпочали роботи по влаштуванні плитки в тамбурах та підходах до першого поверху в будинку на вулиці Коновальця, 2 (у третьому під’їзді). Такі роботи заплановано провести у всіх під’їздах буагатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” продовжують ремонт сходових кліток

Працівники  ПП “Наш дім” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки  у під’їзді будинку на вулиці Героїв Крут, 3. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »