20.09.2024 03:09
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 07.04.2023

Працівники ПП “Благоустрій” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху та сутінковим сенсором облаштовують працівники ПП “Благоустрій”. Зокрема, такі світильники облаштували на вулиці Київській, 12. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що світло вмикається, коли ... Детальніше »

Нові лавки облаштувують працівники ПП “Люкс”

Нові лавки для відпочинку встановлюють працівниками ПП “Люкс”. Лавки, виготовлені на базі підприємства, були встановлені працівниками ПП  за адресами: вулиця Братів Бойчуків, 1-1шт, Лозовецька,18-2шт, Злуки,27-1шт, Шпитальна, 12-1шт, Коновальця,16-1шт. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять ліквідацію графіті

Працівники ПП “Люкс” проводять ліквідацію графіті на фасадах житлових будинків, які обслуговує вказане підприємство. На жаль, написи продовжують зявлятися, наносять їх на стіни багатоповерхівок як просто хулігани, так і розповсюджувачі наркотичних речовин. Днями такі роботи провели на будинках на вулицях Лепкого, 9 та Генерала Тарнавського, 16. Нагадуємо, що жителі повинні слідкувати  за такими випадками і повідомляти про хуліганів до управління ... Детальніше »

Нові лавки для відпочинку встановили працівники ПП “Наш дім”

Нові лавки для відпочинку встановлюють працівники ПП “Наш дім” у дворах, які обслуговує дане підприємство. Зокрема, днями, виготовлені на базі підприємства лавки були встановлені та пофарбовані на дитячому майданчику у дворі  на вулиці  Лесі Українки, 10. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” облаштовують нові пісочниці

Працівники ПП “Люкс” облаштовують нові пісочниці. Зокрема, новеньку пісочницю встановили на дитячому майданчику у дворі за адресою вулиця Вербицького, 4.  Пісочниця виготовлена на базі підприємства, також працівниками підприємства було проведене фарбування пісочниці. До слова, традиційно під час двомісячника благоустрою у пісочниці завозять свіжий пісок. Такі роботи виконують і зараз. Роботи із  облаштування нових пісочниць проводяться і у інших дворах, які ... Детальніше »