20.09.2024 05:27
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 31.03.2023

Нові лавки для відпочинку встановили працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Нові лавки для відпочинку встановлюють працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” у дворах, які обслуговує дане підприємство. Зокрема, днями, виготовлені на базі підприємства лавки були встановлені та пофарбовані на дитячому майданчику у дворі  на вулиці  Симоненка, 16. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

У Тернополі на вул. Івана Франка комунальники зрізали аварійні та сухостійні дерева

У Тернополі з 01 березня розпочався двомісячник благоустрою, який проводять щорічно з метою впорядкування території громади після зимового періоду. Серед заходів є і санітарна обрізка дерев та висадження нових зелених насаджень. Днями на прибудинковій території вул. Івана Франка, 11, враховуючи звернення мешканців до балансоутримувача (ПП «Східний масив»), було проведено роботи з видалення двох дерев породи яблуня. Перед наданням дозволу на ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” у рамках двомісячника благоустрою висаджують дерева

Працівники ПП “Вікторія – М” у рамках двомісячника благоустрою висаджують дерева. Поблизу багатоповерхівки на вулиці Смакули, 2 працівниками підприємства було висаджено двадцять зелених насаджень – тут посадили дерева породи клен, сосна, горіх, ясен. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки  у п’ятому під’їзді будинку на вулиці Лепкого, 9. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Вивезення обрізанного гілля проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” проводять обрізку та вивезення гілля з прибудинкових територій. Зокрема роботи виконані у дворі на вулиці Клима Савури, 2. Сухі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, лініям електропередач та будівлям, що знаходяться під ними. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” прибирають підвали

Працівники ПП “Благоустрій” прибирають підвали. Зокрема, днями було здійснено прибирання підвалу будинку на вулиці Київська, 18. На жаль, тернополяни не завжди вірно розуміють призначення підвального приміщення, тому часто перетворюють його на сміттєзвалище. Тут складують не лише великогабаритку та будівельні відходи, але й дрібне сміття: пачки з цигарок, пластикові пляшки та стаканчики,  пляшки з-під алкоголю тощо. Часто зустрічаються відходи, які тернополяи ... Детальніше »

До уваги тернополян!

Через обмежену кількість виділеного природнього газу на квітень для населення у ці вихідні буде тимчасово змінено графік подачі гарячої води. Субота: 07:00 – 11:00, 17.00 – 23:00 год Неділя: 07:00 – 11.00, 17.00 – 23:00 год. Інформація стосується лише найближчих вихідних, 1-2 квітня 2023 року. Детальніше »

Плитку при вході облаштували працівники ПП “Люкс”

Працівники  ПП “Люкс” облаштували облицювальну плитку на вхідному майданчику будинку на вулиці Корольова, 4. Силами працівників підприємства плитка була облаштована на першому поверсі у першому – третьому під’їздах  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

03 квітня у деяких будинках на вул. Липовій та Андрея Шептицького буде тимчасово припинено водопостачання

Як повідомляє КП «Тернопільводоканал», у зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт на вулиці Торговиця, 2-А, 03 квітня з 09:00 до 15:00 год буде тимчасово припинено водопостачання за адресами: вул. Липова, 39, 39-А та Андрея Шептицького, 13. КП «Тернопільводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності та закликає заздалегідь зробити запаси води. До слова, громадяни можуть скористатись колонками-качалками та бюветами з питною водою, що ... Детальніше »