20.09.2024 06:00
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 22.03.2023

Толоку провели працівники ПП “Люкс”

Працівниками ПП “Люкс” сьогодні проведено спільну толоку на вулиці Бродівській. Працівники підприємства дякують за активну участь та співпрацю голові ОСББ Роговик Г.І. З метою належного санітарного стану на території Тернопільської громади 27-31 березня та 3-7 квітня 2023 року при сприятливих погодних умовах заплановано загальноміську толоку. Охочим долучитися до заходів радимо звертатися до своїх компаній – управителів або ж до управління ... Детальніше »

Фарбування лавок проводять працівники ПП “Східний масив”

Працівники ПП “Східний масив” продовжують фарбування лавок та обладнання дитячих майданчиків, зокрема,  пофарбували їх у дворах на вулиці вулиці Протасевича, 4а та на проспекті Степана Бандери, 96. Фарбування лавок для відпочинку проводиться і у інших дворах, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Сонячне” проводять весняне прибирання прибудинкових територій

Працівники ПП “Сонячне” проводять прибирання прибудинкових територій поблизу багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. 01 березня на території Тернопільської громади розпочався двомісячник благоустрою, під час якого заплановано провести ряд заходів з впорядкування прибудинкових територій, прилеглих та закріплених територій, придорожніх зелених смуг та паркових зон, прибирання підвалів тощо. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Працівники приватного підприємства “Сонячне” продовжують обрізку дерев

Працівники приватного підприємства “Сонячне”  виконують роботи по санітарній підрізці дерев на прибудинковій територіях. Зокрема впродовж останніх днів триває підрізка дерев у дворі багатоповерхівки за адресою вулиця 15 Квітня, 7, а також вивезення обрізаних гілок. Сухі та надто розлогі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, ... Детальніше »

Весняне прибирання горищ розпочали працівники ПП “Наш дім”

Весняне прибирання горищ розпочали працівники ПП “Наш дім”. Роботи із прибирання голубиного помету на горищах провели у будинках за адресою вулиця  Слівенська, 3, 15. Ключі від дахів та горищ повинні мати лише працівники обслуговуючого підприємства, а виходи туди повинні бути замкнені. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

В рамках двомісячника благоустрою працівники ПП “Благоустрій” здійснюють впорядкування газонів

Працівники ПП “Благоустрій” провели прибирання прибудинкових територій, впорядкування газонів та видалення паростків поблизу багатоповерхівок на вулиці Корольова, 2. 01 березня на території Тернопільської громади розпочався двомісячник благоустрою, під час якого заплановано провести ряд заходів з впорядкування прибудинкових територій, прилеглих та закріплених територій, придорожніх зелених смуг та паркових зон, прибирання підвалів тощо. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Прибирання покрівель проводять працівники ПП “Вікторія – М”

Прибирання покрівлі у будинку на бульварі Дмитра Вишневецького, 2  здійснили працівники ПП “Вікторія – М”. Виконання таких робіт є необіхдним, адже потрапляння відходів у стоки для дощових вод блокує їх, що спричиняє протікання покрівлі. Часто після “відпочинку” окремих осіб на покрівлях залишається сміття та нестерпний запах сечі. Дивують люди, які свідомо виносять відходи на покрівлю у випадках, коли просто не ... Детальніше »

Підрізку зелених насаджень продовжують працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують виконувати роботи по підрізці дерев на прибудинкових територіях. Зокрема днями на прохання мешканця із залученням автовишки була виконана підрізка дерев у дворах багатоповерхівки за адресою вулиця 15 Квітня, 15. Сухі та надто розлогі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” оббивають металопрофілем контейнерний майданчик

Працівники ПП “Люкс” оббивають металопрофілем контейнерний майданчик для твердих побутових відходів.  Ці роботи проводяться, щоб покращити естетичний вигляд  та для того, щоб птахи та собаки не розносили сміття з контейнерів. Металопрофілем облаштовані контейнерні майданчики у дворах на вулиці Лепкого, 9 та Лепкого, 11. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

У Тернополі капітально відремонтують вулицю Гайову

Цього року у Тернополі капітально відремонтують один з об’єктів шляхово-мостового господарства громади – вул. Гайову. «Наразі живемо у час війни і можливості бюджету є обмеженими, оскільки багато коштів витрачається на соціально важливі потреби. Цього року нам вдалося виділити кошти на ремонт шляхом-мостового господарства. Зокрема, це ремонт вул. Гайової, який частково проведено упродовж 2021-2022 років, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Рішенням сесії міської ради виділено 40 мільйонів для проведення капітального ремонту вулиці ... Детальніше »