20.09.2024 05:47
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 20.03.2023

Нову пісочницю встановили працівники ПП “Сонячне”

Працівники ПП “Сонячне” облаштовують нові пісочниці в рамках двомісячника благоустрою. Зокрема, новеньку пісочницю встановили на дитячому майданчику у дворі за адресою проспект Злуки, 57.   Пісочниці виготовлені на базі підприємства, також працівниками підприємства було проведене фарбування пісочниць. Роботи із  облаштування нових пісочниць проводяться і у інших будинках, які обслуговує ПП “Східний масив” . Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Двері на контейнерний майданчик облаштували працівники ПП “Вікторія – М”

Двері на контейнерний майданчик облаштували працівники ПП “Вікторія – М”. Ці роботи проводяться, щоб покращити естетичний вигляд  та для того, щоб птахи не розносили сміття з контейнерів. Двері влаштовані у контейнерному майданчику на бульварі Дмитра Вишневецького, 7. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” облаштовують нові пісочниці

Працівники ПП “Східний масив” облаштовують нові пісочниці в рамках двомісячника благоустрою. Зокрема, новеньку пісочницю встановили на дитячому майданчику у дворі за адресами вулиця Протасевича, 4, Протасевича, 4а, бульвар Данила Галицького, 3.   Пісочниці виготовлені на базі підприємства, також працівниками підприємства буде проведене фарбування пісочниць. Роботи із  облаштування нових пісочниць проводяться і у інших будинках, які обслуговує ПП “Східний масив” . Тернопіль ... Детальніше »

Ремонт обладнання дитячих майданчиків проводять працівники ПП “Люкс”

Ремонт елементів обладнання дитячих майданчиків та лавок проводять працівники ПП “Люкс” у дворах, які обслуговує підприємство. Реконструкцію гойдалок, заміну брусків тощо працівники ПП “Люкс” проводять у рамках вже традиційного двомісячника благоустрою. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Сергій Надал привітав працівників ЖКГ напередодні професійного свята

Щорічно у третю неділю березня представники галузі житлово-комунального господарства та сфери побутового обслуговування населення відзначають своє професійне свято. Напередодні свята в Українському Домі міський голова Сергій Надал нагородив близько 80 працівників комунальної сфери Тернополя подяками і цінними подарунками. «Праця комунальника – це чиста вода, впорядкований під’їзд та прибудинкова територія, тепло у квартирах. Всі ці блага цивілізації ми маємо завдяки щоденній і цілодобовій вашій праці. Початок війни дещо додав ... Детальніше »

У Тернополі продовжується будівництво дощового колектора на вул. Галицькій

У Тернополі тривають роботи з будівництва дощового колектора, який покращить відведення дощових і талих вод з території житлових районів «Канада», «Східний», «Сонячний», «Центр», «Мікрорайон № 6», «Північний». Наразі на вул. Галицькій працівники проводять роботи з облаштування нової частини колектора, яка буде протягуватися аж до вул. Енергетичної, а в перспективі – до мікрорайону «Канада». «Цього року продовжуються роботи з будівництва Галицького колектора. Зараз уже введено в експлуатацію частину колектора, відповідно стічні води забираються з вул. ... Детальніше »