20.09.2024 08:38
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 28.02.2023

Працівники ПП “Східний масив” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Східний масив” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки у шостому  під’їзді будинку на проспекті Бандери, 80. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники приватного підприємства “Вікторія – М” виконують обрізку дерев

Працівники приватного підприємства “Вікторія – М”  виконують роботи по санітарній підрізці дерев на прибудинковій територіях. Зокрема днями була виконана підрізка дерев у дворі багатоповерхівки за адресою вулиця Курбаса, 4, а також вивезення обрізаних гілок. Сухі та надто розлогі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, ... Детальніше »

Працівниками ПП “Люкс” здійснюється обрізка зелених насаджень

Зрізка згідно ордерів та порізка сухих аварійних дерев та гілля і їх вивезення з прибудинкової території на вулиці Генерала Тарнавського, 8 та 22 здійснюється працівниками ПП “Люкс”. Сухі та надто розлогі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, лініям електропередач та будівлям, що знаходяться під ... Детальніше »