20.09.2024 08:36
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 22.02.2023

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують вивозити гілля

Працівники ПП “Вікторія – М” ” проводять обрізку та вивезення гілля з прибудинкових територій, зокрема збирання та вивезення гілля проводять за адресою вулиця Леся Курбаса, 9. Сухі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, лініям електропередач та будівлям, що знаходяться під ними. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

1 березня на території Тернопільської громади розпочинається двомісячник благоустрою

З 01 березня та до 01 травня на території Тернопільської міської територіальної громади проходитиме двомісячник благоустрою. Відповідне рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету. З метою наведення належного санітарного стану на території громади під час двомісячника благоустрою буде проведено ряд заходів з впорядкування прибудинкових територій, ремонт та фарбування обладнання на спортивних і дитячих майданчиках, прибирання підвалів, горищ у багатоквартирних будинках, ремонт ... Детальніше »

Вивезення гілля з прибудинкових територій проводять працівники ПП “Люкс”

Вивезення гілля з прибудинкових територій проводять працівники ПП “Люкс”. Сухі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, лініям електропередач та будівлям, що знаходяться під ними. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »