20.09.2024 08:43
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 16.02.2023

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” встановлюють світильники з детектором руху

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Зокрема, такі світильники облаштували у першому та другому під’їздах будинку на вулиці Симоненка, 20. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. ... Детальніше »

21 лютого на бульв. Просвіти та вул. Володимира Лучаковського буде тимчасово припинено водопостачання

Як повідомляє КП «Тернопільводоканал», у зв’язку із проведенням аварійно-ремонтних робіт у мікрорайоні «Дружба», 21 лютого з 09:00 до 20:00 год буде тимчасово припинено водопостачання у всіх будинках на бульв. Просвіти та вул. Володимира Лучаковського. КП «Тернопільводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності та закликає заздалегідь зробити запаси води. До слова, громадяни можуть скористатись колонкам-качалками та бюветами з питною водою, що позначені ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки  у сьомому під’їзді будинку на вулиці Вербицького, 4. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »