20.09.2024 08:47
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 13.02.2023

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” облаштовують світлодіодні світильники

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” облаштовують світлодіодні світильники. Зокрема, такі світильники облаштували у третьому під’їзді  будинку на вулиці 15 Квітня, 35. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що світло ... Детальніше »

Двері на контейнерний майданчик облаштували працівники ПП “Благоустрій”

Двері на контейнерний майданчик облаштували працівники ПП “Благоустрій”. Ці роботи проводяться, щоб покращити естетичний вигляд  та щоб птахи не розносили сміття з контейнерів. Двері влаштовані у контейнерному майданчику на вулиці Київська, 8. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Пластикове вікно встановили працівники ПП “Люкс”

Заміну старого вікна на нове металопластикове вікно встановили працівники ПП “Люкс” у сьомому під’їзді будинку на вулиці Тарнавського, 8. Праця працівників підприємства покликана зберегти тепло в оселях мешканців у зимовий час. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »