20.09.2024 08:54
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 10.02.2023

На звернення мешканця працівники ПП “Люкс” облаштували пандус

Пандус у будинку на проспекті Злуки, 55 облаштували працівники ПП “Люкс” . Роботи виконуються на звернення мешканця із інвалідністю. Виконання таких робіт є звичним для працівників підприємства, адже звернення з проханням облаштувати пандус вони отримують регулярно. Пандус – це спеціальна конструкція, що представляє собою похилу площину (настил або спуск), що сполучає дві горизонтальні поверхні, які знаходяться на різних рівнях. Призначені пандуси ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ремонт каналізаційного стояка

Працівники ПП “Вікторія – М” заміну частини каналізаційного стояка  у квартирі будинку на вулиці Володимира Великого, 3. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Впорядкування телекомунікаційних кабелів на сходових клітках провели працівники ПП “Благоустрій”

Впорядкування телекомунікаційних кабелів на сходових клітках провели працівники ПП “Благоустрій”. Кабелі заховали у спеціальні футляри у будинку на вулиці Київській, 3. Також працівники підприємства встановили датчики руху при вході в під’їзди та на першому поверсі даної поверхівки (перший-шостий під’їзди). Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »