20.09.2024 08:41
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 06.02.2023

Санітарну побілку у багатоповерхівці проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Санітарну побілку у багатоповерхівці проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”  у третьому під’їзді будинку на вулиці Симоненка, 2. Побілка – найоптимальніший спосіб обробки стін, щоб приміщення не втрачало свій зовнішній вигляд. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Пластикові вікна встановили працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Пластикові вікна встановили працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” у будинку на вулиці  Симоненка, 2. Заміна старих вікон на металопластикові на перших поверхаха сходових кліток житлового будинку здійснена у першому, п’ятому та восьмому під’їздах. Праця працівників підприємства покликана зберегти тепло в оселях мешканців у зимовий час. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки  на першому поверсі у будинку на вулиці Братів Бойчуків, 1а. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Пластикові вікна встановили працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” у будинку на бульварі Куліша, 10

Пластикові вікна встановили працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” у будинку на бульварі Куліша, 10. Заміна старих вікон на металопластикові на перших поверхаха сходових кліток житлового будинку здійснена у п’ятому та шостому  під’їздах. Праця працівників підприємства покликана зберегти тепло в оселях мешканців у зимовий час. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” проводять омолодження зелених насаджень

Працівники приватного підприємства “Благоустрій” продовжують виконувати роботи по підрізці дерев на прибудинкових територіях. Зокрема днями із залученням автовишки була виконана підрізка дерев у дворі багатоповерхівки за адресою вулиця Київська, 8. Сухі та надто розлогі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, лініям електропередач та будівлям, ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” здійснили прибирання снігу

Працівники ПП “Вікторія – М” вдосвіта здійснили прибирання прибудинкових територій від снігу, а також посипання піском доріжок та тротуарів. До виконання робіт залучені двірники підприємства. Як ми вже повідомляли, при погіршені погодних умов працівники обслуговуючого підприємства чергують і у вихідні дні, і в позаробочий час, щоб забезпечити можливість комфортного пересування тернополян. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »