20.09.2024 11:52
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 19.01.2023

Освячена Йорданська вода потече з кранів у домівках тернополян

19 січня християни східного обряду відзначають церковне свято – Хрещення Господнє або Богоявлення. Йордан – це третє найбільше і завершальне свято різдвяно-новорічного циклу. Цього дня, уже традиційно, на водопровідних насосних станціях комунального підприємства «Тернопільводоканал» відбувся чин освячення води, який провели священнослужителі християнських церков. У місті такий обряд відбувається 12 років поспіль. «Уже впродовж багатьох років 19 січня ми освячуємо воду на тернопільському ... Детальніше »

Санітарну підрізку продовжують працівники ПП “Благоустрій”

Працівники приватного підприємства “Благоустрій” продовжують виконувати роботи по санітарній підрізці дерев на прибудинкових територіях. Зокрема днями із залученням автовишки була виконана підрізка дерев у дворах багатоповерхівок за адресою вулиця Київська, 18, А. Корольова, 2 Сухі та надто розлогі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, ... Детальніше »

Профілактичний огляд та ремонт електрощитових здійснюють працівники ПП “Люкс”

Профілактичний огляд електрощитової у будинку та роботи в поверхових ектрощитках будинків на проспекті Злуки, 33, Злуки,35 та вулиці Генерала Тарнавського, 5 ( дрібний ремонт проводки та часткова заміна світильників, датчиків руху, плафонів, вимикачів, патронів) здійснили працівники ПП “Люкс”. Проблеми з електропостачанням є завжди актуальними, адже при здачі будинків в експлуатацію, не було передбачено, що мешканці будуть користуватися великою кількістю електроприладів. ... Детальніше »