20.09.2024 11:40
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 16.01.2023

Працівники ПП “Вікторія -М” здійснили прибирання снігу

Працівники ПП “Вікторія – М” вдосвіта здійснили прибирання прибудинкових територій від снігу, а також посипання піском доріжок та тротуарів. До виконання робіт залучені як двірники підприємства, так і спеціалізована техніка. Як ми вже повідомляли, при погіршені погодних умов працівники обслуговуючого підприємства чергують і у вихідні дні, і в позаробочий час, щоб забезпечити можливість комфортного пересування тернополян. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Прибирання снігу здійснили працівники ПП “Благоустрій”

Працівники ПП “Благоустрій” здійснюють прибирання прибудинкових території від снігу. До виконання робіт залучені двірники підприємства. Як ми вже повідомляли, при погіршені погодних умов працівники обслуговуючого підприємства чергують і у вихідні дні, і в позаробочий час, щоб забезпечити можливість комфортного пересування тернополян. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Ремонт машинних відділень проводять працівники ПП “Люкс”

Ремонт машинних відділень проводять працівники  ПП “Люкс” . Роботи проводять у будинку на бульварі Петлюри, у першому – третьому під’їздах.  Тут проводять косметичний ремонт,  а саме – штукатурення та побілку. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Ціни на газ, світло та воду: якими будуть тарифи в Тернополі у 2023 році

В Україні продовжує діяти мораторій на підвищення тарифів під час воєнного стану. Це передбачено Постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2022 р. № 502. Ціни на газ у січні 2023 року для побутових споживачів, так само, як і перелік постачальників природного газу для населення, не зміняться. Вартість доставки газу, затверджена НКРЕКУ, поки що залишається без змін, та має, як і раніше, ... Детальніше »

У Тернополі працюватиме робоча група з метою перевірки об’єктивності нарахування за послуги централізованого водопостачання

Розпорядженням міського голови створено робочу групу з метою перевірки об’єктивності нарахування за послуги централізованого водопостачання. Відповідне розпорядження прийнято реагуючи на скарги споживачів щодо різниці показників комерційних та розподільчих вузлів обліку, мінімізації втрат на внутрішньо-будинкових системах водопостачання, перевірки технічного стану внутрішньо-будинкових систем водопостачання. До складу комісії увійшли працівники управління житлово-комунального господарства міської ради, фахівці КП «Тернопільводоканал», представник НКРЕКП у Тернопільській області, ... Детальніше »