20.09.2024 11:45
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 06.01.2023

Санітарну підрізку продовжують працівники ПП “Люкс”

Працівники приватного ПП “Люкс” продовжують виконувати роботи по санітарній підрізці дерев на прибудинковій територіях. Зокрема днями із залученням автовишки була виконана підрізка дерев у дворі багатоповерхівки на вулиці Бойчуків, 1а. Сухі та надто розлогі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, лініям електропередач та будівлям, ... Детальніше »

Демонтаж старого утеплювача здійснюють працівники ПП “Тернопіль Комсервіс”

Демонтаж страрого утеплювча та теплоізоляцію мереж (лежаків) опалення т у підвалах проводять працівники ПП “Тернопіль Комсервіс”. Зокрема роботи виконують у підвалах у багатоповерхівки на вулиці Галицькій, 56. Ізоляція сприяє зниженню втрат тепла (або запобігає надходженню зайвого тепла) у будинках і спорудах, вона забезпечує захист трубопроводу від механічних впливів і енерговитрат. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія-М” здійснили бетонування основи під контейнерний майданчик

Працівники ПП “Вікторія – М” облаштували каркас та здійснили бетонування основи під контейнерний майданчик у дворі на вулиці Київській, 21. Спочатку на базі підприємства було виготовлено металевий каркас, тепер працівники підприємства провели бетонування, а згодом облаштують стіни майданчика. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »