20.09.2024 14:41
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 21.12.2022

У Тернополі на 20 вулицях проведуть роботи з ліквідації аварійних ділянок асфальтобетонного покриття

З метою безпеки учасників дорожнього руху, попередження виникнення аварійних ситуацій, запобіганню нищення транспортних засобів, у Тернополі на 20 вулицях та двох транспортних розв’язках найближчими днями проводитимуться роботи з ліквідації аварійних ділянок та вибоїн з використанням холодного асфальтобетону і холодної бітумної органо-мінеральної суміші. Зокрема, підрядна організація буде виконувати роботи за адресами: 15 Квітня; просп. Злуки; вул. Мирона Тарнавського; вул. Леся Курбаса; ... Детальніше »

Формувальну обрізку дерев здійснили працівники ПП “Люкс”

Формувальну обрізку та зрізку сухих дерев здійснили працівники ПП “Люкс” у дворах на вулиці Генерала Тарнавського, 3 та 10. Роботи виконували із залученням автомобіля для висотних робіт. Формувальну обрізку дерев проводять у рядових та алейних насадженнях з метою збереження природної або штучної форми рослин. Формувальна обрізка проводиться для рівномірного зростання гілок. Вона дає можливість надати правильну форму кроні дерева. Розрізняють ... Детальніше »

Теплоізоляцію лежаків у підвалі проводять працівники ДП “Благоустрій-1”

Теплоізоляцію мереж (лежаків) опалення та гарячого водопостачання у підвалах проводять працівники ДП “Благоустрій-1”. Зокрема роботи виконують у підвалах у багатоповерхівки на вулиці Лепкого, 14. Ізоляція сприяє зниженню втрат тепла (або запобігає надходженню зайвого тепла) у будинках і спорудах, вона забезпечує захист трубопроводу від механічних впливів і енерговитрат. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »