20.09.2024 14:37
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 19.12.2022

Щодо перерахунків за послуги КП ТМТКЕ у листопаді 2022 року

КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” повідомляє про проведення перерахунку плати за надані комунальні послуги в листопаді 2022 року в зв’язку з аварійними та стабілізаційними відключеннями електропостачання, що вплинули на транспортування теплоносія до окремих будівель. Перерахунок буде здійснено за кожну годину не надання послуги. Перерахунку підлягають: • плата за постачання теплової енергії для опалення приміщення; • плата за загальнобудинкові витрати на опалення; • плата ... Детальніше »

З 19 по 25 грудня у Тернопільській громаді запроваджено стабілізаційний графік погодинних вимкнень електроенергії споживачам

Як повідомляє ВАТ «Тернопільобленерго», з 19 по 25 грудня у Тернопільській громаді запроваджено стабілізаційний графік погодинних вимкнень електроенергії споживачам. В даному графіку, як і в попередньому, передбачається черговість вимкнення 6 через 3 години або 3 через 6 годин. Тобто, виходячи із погодинного навантаження на енергосистему, енергетики будуть корегувати це навантаження, вмикаючи або вимикаючи певну групу споживачів. Енергетики наголошують, що групи ... Детальніше »