20.09.2024 14:59
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 09.12.2022

9 грудня з 20:00 год на вул. Київській буде частково обмежений рух транспорту

У п’ятницю, 9  грудня, у Тернополі на деяких вулицях заплановано провести ремонтно-монтажні роботи. У зв’язку з чим, цього дня з 20:00 год по 00:00 год буде частково обмежений рух автотранспорту на таких ділянках: «Церква Святого Іллі» по вул. Бродівській  – рух транспортних засобів буде у звичайному режимі; «вул. Київська» (від центру) по вул. Київській – рух транспортних засобів буде частково ... Детальніше »

Ремонт сходових кліток проводять працівники ПП “Тернопіль Комсервіс”

Не дивлячись на труднощі, з якими зіткнулася Україна у зв’язку з агресією російської федараціі, підприємство “ТернопільКомсервіс,” продовжує виконувати поточні ремонти у будинках. Зокрема, завершили ремонт сходової клітки в будинку на Галицькій, 41 (5 під’їзд). Тут здійснили традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Роботи із герметизації маіжпанельних швів проводять у будинках, які обслуговує ПП “Благоустрій”

Роботи із герметизації маіжпанельних швів проводять у будинках, які обслуговує ПП “Благоустрій”. Зокрема по вулиці 15 Квітня, 21 герметизують стіни окремих квартир. Провели роботи по герметизації панельних швів представники підрядної організації ТЕРА-АЛЬП. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »