20.09.2024 14:48
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 07.12.2022

Працівники приватного підприємства “Вікторія – М” виконують обрізку дерев

Працівники приватного підприємства “Вікторія – М”  виконують роботи по санітарній підрізці дерев на прибудинковій територіях. Зокрема днями була виконана підрізка дерев у дворі багатоповерхівки за адресою бульвар Дмитра Вишневецького, 5 та 7 а також вивезення обрізаних гілок. Сухі та надто розлогі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” відремонтували входи

Працівники ПП “Люкс” відремонтували входи у будинку на вулиці Корольова, 4. У четвертому під’їзді цієї багатоповерхівки працівники  підприємства провели облицювання входів плиткою, побілку вхідних дашків та стінок, фарбування дверей. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

У Тернополі на вулиці Львівській завершено облаштування пішохідної зони

Нещодавно у Тернополі працівники підрядної організації завершили облаштовувати пішохідну зону на вул. Львівській, що поблизу Західноукраїнського національного університету. За вказаною адресою попередньо облаштовано корито основи об’єкта, щебеневу основу та бордюри, а ділянку вкладено фігурними елементами мощення. Окрім того, проведено роботи з влаштування системи  водовідведення та встановлено обмежувальні висувні стовпці для впорядкування руху та паркування транспорту. Детальніше »