20.09.2024 12:00
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Monthly Archives: Грудень 2022

Підприємство “Наш дім” допомагає ЗСУ

Свою вдячність керівнику ПП “Наш Дім” в Тернополі, Дмитришину Анатолію Євгеновичу, висловив Валерій Репіленко, офіцер запасу ЗСУ, ветеран російсько-української війни.  “Артилерійська розвідка однієї з бригад морської піхоти України отримає надцять маскувальних зимових костюмів. Велике подяка керівнику та працівникам підприємства. Слава ЗСУ!”. ПП “Наш дім”, як інші тернопільські компанії – управителі, активно долучаються до допомоги Збройни Силам України з перших днів війни. ... Детальніше »

Тернополянам проведуть перерахунок плати за опалення місць загального користування та за кожну годину ненадання послуг

28 грудня на засіданні виконавчого комітету міської ради внесено зміни в рішення виконавчого комітету від 16.02.2022 №148 «Про нарахування плати за комунальні послуги». Так, згідно з рішенням, починаючи з 01 листопада до дати закінчення опалювального періоду 2022 – 2023 років, при нарахуванні плати буде застосовуватись понижуючий коефіцієнт 0,5 до обсягів теплової енергії, витраченої на загальнобудинкові витрати на опалення у частині ... Детальніше »

Добра звістка для тернополян: напередодні Різдва у зоокутку народилося двоє ягнят

Минулого тижня у Різдвяній шопці, яку традиційно облаштовують на Театральному майдані у Тернополі, народилося двоє ягняток. Ця подія є проявом Господньої благодаті, вважають тернополяни, які стали першими свідками події. Двоє новонароджених та їхні матусі перебувають під пильним наглядом ветеринарів і не потребують додткової уваги від тернополян. Народження в таких умовах є природнім для тварин, то ж завдяки теплій погоді малята ... Детальніше »

27 грудня у Тернополі в окремих будинках на просп. Злуки буде тимчасово відсутнє водопостачання

КП «Тернопільводоканал» повідомляє, у зв’язку з аварійно-ремонтними роботами на мережі, 27 грудня з 09:00 до 20:00 год. тимчасово буде відсутнє водопостачання. Підприємство припинить водопостачання за адресами: вул. Богдана Лепкого, 2-А, просп. Злуки, 45, 45-А, 45-Б, 47-А, 47-Б, 47-В, 53, 53-А, 55, 57, 59, вул. 15 Квітня, 1 (2-й блок). КП «Тернопільводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності та закликає громадян заздалегідь зробити запаси ... Детальніше »

Теплоізоляцію труб у підвалі проводять працівники ПП “Люкс”

Теплоізоляцію труб у підвалах проводять працівники ПП “Люкс”. Зокрема роботи виконують у підвалах багатоповерхівки на вулциі Коновальця, 2. Ізоляція сприяє зниженню втрат тепла (або запобігає надходженню зайвого тепла) у будинках і спорудах, вона забезпечує захист трубопроводу від механічних впливів і енерговитрат. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Заміну частини каналізаційного лежака проводять працівники ПП “Наш дім”

Часткову заміну лежаків каналізації проводять працівники ПП “Наш дім” у підвалі багатоповерхівки на вулиці Лесі Українки, 29. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

З 1 січня 2023 року у Тернополі адресна допомога на оплату комунальних послуг буде виплачуватись у грошовій формі

21 грудня на засіданні виконавчого комітету міської ради прийнято рішення «Про затвердження Положення та зміну назви комісії». Рішення прийнято у зв’язку із рішенням сесії міської ради «Про внесення змін до Програми «Турбота» на 2022-2024 роки». «Починаючи з 1 січня 2023 року певні пільгові категорії населення у нашій громаді, яким передбачена компенсація за житлово-комунальні послуги, отримуватимуть її зі змінами. Раніше така ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки у другому під’їзді будинку на бульварі Петлюри, 7. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

На території Тернопільської громади заборонено використовувати піротехнічні засоби до завершення дії воєнного стану

21 грудня на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради внесено зміни до рішення виконавчого комітету «Про додаткові заходи безпеки». Згідно з рішенням, забороняється використовувати піротехнічні засоби, зокрема, феєрверки, салюти тощо, на території Тернопільської міської територіальної громади до моменту припинення та скасування правового режиму воєнного стану. Відповідне рішення прийнято з огляду на те, що звукові та світлові ефекти під час ... Детальніше »

У Тернополі у мікрорайоні Новий світ відремонтували сходовий марш

Цими днями працівники підрядної організації завершили відновлення сходового маршу на пров. Холодний, що в районі житлового будинку на вул. Броварна, 23 у Тернополі. Як розповіли в управлінні житлово-комунального господарства, на ділянці виконано роботи з влаштування покриття із бетонних плиток, залізобетонних сходових маршів, зроблено підпірну стінку вздовж тротуару. Окрім того, проїзну частину влаштовано щебеневою основою під бортовий камінь, а на тротуарі ... Детальніше »