20.09.2024 16:44
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 30.11.2022

Санітарну підрізку продовжують працівники ПП “Люкс”

Працівники приватного ПП “Люкс” продовжують виконувати роботи по санітарній підрізці дерев на прибудинковій територіях. Зокрема днями із залученням автовишки була виконана підрізка дерев у дворі багатоповерхівки на проспекті Злуки, 55. Сухі та надто розлогі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, лініям електропередач та будівлям, ... Детальніше »

З 1 грудня у Тернополі буде відновлено рух транспорту на вул. Соломії Крушельницької – вул. Білецька

У зв’язку із завершенням робіт з влаштування частини дощового колектора в межах транспортної розв’язки вул. Соломії Крушельницької – вул. Білецька, з 1 грудня буде відновлено рух автомобільного та громадського транспорту на вказаних вулицях. Нагадаємо, з 18 жовтня проїзна частина була перекрита виконувалися роботи з метою ліквідації підтоплень. Зокрема, на ділянці від вул. Соломії Крушельницької проведено роботи із заміни усіх інженерних ... Детальніше »

1 грудня з 20:00 год на вулицях Романа Купчинського та Богдана Хмельницького буде частково обмежений рух транспорту

У четвер, 1 грудня, у Тернополі на деяких вулицях заплановано провести ремонтно-монтажні роботи. У зв’язку з чим, цього дня з 20:00 год по 00:00 год буде ускладнений рух автотранспорту на таких ділянках: зупинка «2-га міська лікарня» (від центру) по вул. Романа Купчинського –  рух транспортних засобів буде у звичному режимі; зупинка «Залізничний вокзал» по вул. Богдана Хмельницького – рух транспортних засобів ... Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” використовують подрібнювач гілок

Подрібнювач гілок з використанням трактора Т-25 застосовують працівники ПП “Східний масив” для подрібнення гілок, отриманих внаслідок проведення робіт з підрізки та омолодження дерев на прибудинкових територіях. Роботи з подрібнення гілок проводяться безпосередньо в дворах будинків, де напередодні була здійснена обрізка, зокрема – у дворі будинку на проспекті Степана Бандери, 96. Прилад подрібнює гілки до дрібних фракцій, тому отриману сировину можна ... Детальніше »