20.09.2024 16:20
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 21.11.2022

Працівники ПП “Вікторія -М” здійснюють прибирання снігу

Працівники ПП “Люкс” здійснюють прибирання прибудинкових територій від снігу, а також посипання піском доріжок та тротуарів. До виконання робіт залучені як двірники підприємства, так і спеціалізована техніка. Як ми вже повідомляли, при погіршені погодних умов працівники обслуговуючого підприємства чергують і у вихідні дні, і в позаробочий час, щоб забезпечити можливість комфортного пересування тернополян. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Цієї ночі 14 одиниць спеціалізованої техніки працювало на вулицях Тернополя

З метою попередження утворення льодової кірки на дорогах та тротуарах у Тернопільській громаді, у ніч з 20 на 21 листопада в різних мікрорайонах міста працювали 19 одиниць спеціалізованої техніки. Зокрема, проводилися роботи з механізованого посипання проїзних частин, поливання соляною ропою, підмітання і прогорання тротуарів та пішохідних зон. Роботи проводила підрядна організація ТзОВ «Техно-Буд-Центр» у центральній частині міста та мікрорайоні Новий ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну мереж на проспект Злуки, 55

Працівники ПП “Люкс” проводять поточний реомнт мереж централізованого опалення иа гарячого водопостачання на Злуки, 55. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »