20.09.2024 16:24
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 15.11.2022

Працівники ПП “Сонячне” розвозять пісок для посипки тротуарів у зимовий період

Працівники ПП “Сонячне” розвозять пісок для посипки тротуарів у зимовий період, зокрема на у двір на проспект Злуки, 57 та 15 Квітня, 6. Зокрема і працівники ПП “Сонячне” розвозять заготований пісок по комірчинах двірників, щоб ті у разі ожеледиці чи снігових опадів були готові здійснити посипання і щоб у всіх будинках, які обслуговує ПП “Сонячне”, були готові до погіршення погодних ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія-М” ремонтують міжпанельні шви

Ремонт  міжпанельних швів триває у житловому будинках на вулиці Володимира Великого, 7. Роботи виконуються працівниками ПП “Вікторія-М”, яке обслуговує вказану багатоповерхівку. Ремонт міжпанельних швів – комплекс необхідних робіт, спрямованих на відновлення теплового контуру в панельних будинках. Багато жителів Тернополя живуть у вже не нових панельних багатоквартирних будинках. Через погано загерметизировані шви в квартиру проникає холод, пил і волога, і, щоб уникнути ... Детальніше »

15 листопада до 15:00 год буде припинено газопостачання до мікрорайону «Новий Світ» та центральної частини Тернополя

Як повідомляє ПрАТ «Тернопільміськгаз», 15 листопада до 15:00 год у зв’язку із проведенням аварійно-ремонтних робіт на газопроводі низького тиску на вул. Соломії Крушельницької, буде припинено газопостачання мікрорайону «Новий Світ» та центральної частини Тернополя. Адміністрація КП «Тернопільміськгаз» просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” проводять скління вікон

У рамках підготовки до зимового періоду працівники ПП “Благоустрій” проводять скління вікон у машинних приміщеннях ліфтів у будинку на вулиці Лепкого, 6. Виконують такі роботи для збереження тепла. На маленькі вікна працівники  підприємства використовують вторинне скло, тобто ті шиби, які були вийняті із вікон, які викидають мешканці у якості великогабаритних відходів. Із великими вікнами є певні проблеми, оскільки скло зараз ... Детальніше »

Електрики ПП “Люкс” проводять профілактичні роботи у електрощитових

Електрики ПП “Люкс” проводять профілактичні роботи у електрощитових на сходових клітках у будинках, які обслуговує підприємство. Зокрема, технічний огляд та профілактичний ремонт електрощитової проведено в четвертому підїзді житлового булинку на вулиці Лепкого, 11. Елементи елекропостачання є доволі дороговартісними, але роботи із їхньої заміни у тернопільських багатоповерхівках проводять планомірно і регулярно. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »