20.09.2024 16:30
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 09.11.2022

10 листопада з 10:00 год до 16:00 год буде понижено тиск газу до мікрорайону «Новий Cвіт»

Як повідомляє ПрАТ «Тернопільміськгаз», 10 листопада з 10:00 год до 16:00 год у зв’язку із проведенням аварійно-ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску ф159мм на вул. Соломії Крушельницької, буде понижено тиск газу до мікрорайону «Новий Cвіт». Також буде припинено газопостачання новозбудованих багатоквартирних житлових будинків. Адміністрація КП «Тернопільміськгаз» просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Список об’єктів, що відключаються від газопостачання 10 ... Детальніше »

Формувальну обрізку дерев здійснили працівники ПП “Люкс”

Формувальну обрізку та зрізку сухих дерев здійснили працівники ПП “Люкс” у дворі на вулиці Генерала Тарнавського, 3. Роботи виконували із залученням автомобіля для висотних робіт. Формувальну обрізку дерев проводять у рядових та алейних насадженнях з метою збереження природної або штучної форми рослин. Формувальна обрізка проводиться для рівномірного зростання гілок. Вона дає можливість надати правильну форму кроні дерева. Розрізняють слабке, помірне ... Детальніше »

Десятого листопада ПрАТ “Тернопільміськгаз” проводитиме аварійно-відновлювальні роботи на газопроводі середнього тиску

У зв’язку з тим, що у ПрАТ “Тернопільміськгаз” проводитиме аварійно-відновлювальні роботи на газопроводі середнього тиску на вулиці Соломії Крушельницької від 10.00 до 16.00 години 10 листопада буде припинене постачання газу на котельні КП ТМТКЕ за адресами Транспортна, 7б, Новий Світ, 1 та 36а і Броварна, 47а. Відтак теплоносій не подаватиметься у будинки, які обслуговують вказані котельні. Просимо звернути увагу на ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” встановили нові двері

У багатоповерхівці на вулиці Героїв Крут, 11  працівники ПП “Наш дім” встановили нові металопластикові двері при вході до будинку. Роботи виконані у четвертому під’їзді. Виконання таких робіт сприяє збереженню тепла у багатоповерхівці і проводиться працівниками підприємства і за іншими адресами. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »