20.09.2024 14:28
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Monthly Archives: Листопад 2022

Санітарну підрізку продовжують працівники ПП “Люкс”

Працівники приватного ПП “Люкс” продовжують виконувати роботи по санітарній підрізці дерев на прибудинковій територіях. Зокрема днями із залученням автовишки була виконана підрізка дерев у дворі багатоповерхівки на проспекті Злуки, 55. Сухі та надто розлогі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, лініям електропередач та будівлям, ... Детальніше »

З 1 грудня у Тернополі буде відновлено рух транспорту на вул. Соломії Крушельницької – вул. Білецька

У зв’язку із завершенням робіт з влаштування частини дощового колектора в межах транспортної розв’язки вул. Соломії Крушельницької – вул. Білецька, з 1 грудня буде відновлено рух автомобільного та громадського транспорту на вказаних вулицях. Нагадаємо, з 18 жовтня проїзна частина була перекрита виконувалися роботи з метою ліквідації підтоплень. Зокрема, на ділянці від вул. Соломії Крушельницької проведено роботи із заміни усіх інженерних ... Детальніше »

1 грудня з 20:00 год на вулицях Романа Купчинського та Богдана Хмельницького буде частково обмежений рух транспорту

У четвер, 1 грудня, у Тернополі на деяких вулицях заплановано провести ремонтно-монтажні роботи. У зв’язку з чим, цього дня з 20:00 год по 00:00 год буде ускладнений рух автотранспорту на таких ділянках: зупинка «2-га міська лікарня» (від центру) по вул. Романа Купчинського –  рух транспортних засобів буде у звичному режимі; зупинка «Залізничний вокзал» по вул. Богдана Хмельницького – рух транспортних засобів ... Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” використовують подрібнювач гілок

Подрібнювач гілок з використанням трактора Т-25 застосовують працівники ПП “Східний масив” для подрібнення гілок, отриманих внаслідок проведення робіт з підрізки та омолодження дерев на прибудинкових територіях. Роботи з подрібнення гілок проводяться безпосередньо в дворах будинків, де напередодні була здійснена обрізка, зокрема – у дворі будинку на проспекті Степана Бандери, 96. Прилад подрібнює гілки до дрібних фракцій, тому отриману сировину можна ... Детальніше »

Закривання “продухів” здійснили працівники ПП “Люкс”

Працівники  ПП “Люкс” проводять закривання продухів на технічних поверхах та підвальних приміщеннях у багатоповерхівках, які обслуговує підприємство. Продух – це круглий або квадратний отвір у стіні.  Їх обов’язково проектують один навпроти одного, в результаті чого утворюється своєрідний «протяг». Чим більше повітря буде проходити через продухи, тим сухішим буде підвальне приміщення. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну запірної арматури у будинку

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну запірної арматури на опалення у будинку на вулиці Морозенка, 5. Запірна арматура або перекривна арматура — це пристрої для перекривання потоку робочого середовища в трубопроводах, котлах, агрегатах, резервуарах та інших технічних апаратах. Найпоширеніший вид трубопровідної арматури. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівниками ПП “Люкс” здійснюється обрізка зелених насаджень

Зрізка згідно ордерів та порізка сухих аварійних дерев та гілля і їх вивезення з прибудинкової території на проспект Злуки, 43 здійснюється працівниками ПП “Люкс”. Сухі та надто розлогі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, лініям електропередач та будівлям, що знаходяться під ними. Також санітарна ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія” облаштовують дашки над входами до підвалу

Новенькі дашки  над входами до підвалу продовжують влаштовувти працівники ПП “Вікторія”. Роботи виконані у першому – третьому під’їзді будинку за адресою вулиця Морозенка, 7. Виконання такого виду робіт не лише робить вигляд будівлі охайнішим, але й захищатиме входи від дощових вод та снігу. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” встановлюють світильники з датчиком руху

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Вікторія – М”. Зокрема, такі світильники облаштували на сходових клітках першого під’їзду будинку на вулиці Морозенка, 1. Як вже зазначалося, новенькі світильники  оснащені детектором руху. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, ... Детальніше »

У ніч з 24 на 25 листопада на території Тернопільської громади працювало 16 одиниць спецтехніки

Впродовж дня та в нічну пору доби на території Тернопільської громади спецтехніка проводить роботи з механізованого посипання, підмітанні та прогортання вулично-дорожньої мережі. Цієї ночі 12 одиниць спецтехніки проводили механізоване посипання проїзних частин, поливання доріг соляною ропою, підмітання та прогортання тротуарів тракторними щітками у центральній частині міста та мікрорайоні Новий Світ, масивах «Сонячний» і «Східний», Промисловому районі і районі Старого Парку, ... Детальніше »