20.09.2024 18:32
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 28.10.2022

Працівники ПП “Люкс” готували смаколики для поранених воїнів ЗСУ

Не втомлюються волонтерити працівники ПП “Люкс”, які від початку війни у свій позаробочий час не шкодують сили та часу на приготування випічки для внутрішньо-переміщених осіб та воїнів ЗСУ, що перебувають у зоні бойових дій.  Останнім часом працівники підприємства регулярно возять власноруч виготовлені смаколики в Тернопільську обласну клінічну лікарню. Для поранених воїнів спекли печево, сухарики, кекси, рогалики, медівники та пиріжки. Тернопіль ... Детальніше »

Машинне відділення на Київській, 14 ремонтують працівники ПП “Благоустрій”

Машинне відділення навулиці Київська, 14 (1 – 7під’їзди)  ремонтують працівники ПП “Благоустрій”. Машинне відділення – це одне із допоміжних приміщень багатоквартирного будинку. Допоміжні приміщення багатоквартирного будинку — приміщення, призначені для забезпечення експлуатації будинку та побутового обслуговування мешканців будинку (сходові клітини, вестибюлі, перехідні шлюзи, позаквартирні коридори, колясочні, кладові, сміттєкамери, горища, підвали, шахти і машинні відділення ліфтів, вентиляційні камери та інші технічні приміщення). ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснили заміну вікон

Працівники ПП “Люкс” здійснюють заміну вікон  на металопластикові на сходових клітках багатоповерхівках. Силами працівників підприємства здійснена заміна старих вікон у будинку на вулиці Вербицького, 10 у другому та п’ятому під’їздах. Тут було проведено заміну чотирьох вікон. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Металеву решітку на вході до підвалу влаштували працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім”влаштовують решітки на входах до підвалів. Металеві решітки у підвал першого під’їзду будинку на вулиці Довженка, 1  встановлені з метою запобігання проникнення сторонніх осіб до підвалів. Також працівники підприємства здійснили ремонт дашка над входом до підвалу. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” прибирають прибудинкові території від листя

Працівники ПП “Вікторія – М” прибирають листя на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Очистивши території, працівники підприємства оперативно вивозять зібрані відходи. Роботи з прибирання прибудинкових територій продовжуються. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

15 управителів будинків у Тернополі отримали співфінансування на ремонт електрообладнання та електрощитових

На черговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про виділення коштів для управителів багатоквартирних будинків та ОСББ на проведення робіт з ремонту мереж електропостачання. Фінансування отримали 15 управителів, які подали необхідні документи, провели обстеження електрообладнання у своїх будинках та склали відповідні дефектні акти. Нагадаємо, що у жовтні міська рада прийняла на сесії зміни до Програми розвитку житлово-комунального господарства Тернопільської міської територіальної  громади на 2021-2024 роки, відповідно ... Детальніше »