20.09.2024 18:26
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 24.10.2022

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять скління вікон

У рамках підготовки до зимового періоду працівники ПП “Вікторія -М” проводять скління вікон у машинних приміщеннях ліфтів у будинку на бульварі Дмитра Вишневецького, 2. Виконують такі роботи для збереження тепла. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” відремонтували входи на вулциі Клима Савури, 2

Працівники ПП “Наш дім” відремонтували входи на вулциі Клима Савури, 2. Працівники  підприємства провели штукатурення, побілку та фарбування, а також відремонтували дашки над входом та облаштували їх плиткою. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Cхідний масив” ремонтують сходові клітки

Ремонт сходових кліток здійснює ПП “Cхідний масив” . Зокрема, роботи проводять у другому під’їзді  багатоповерхівки на проспекті Степана Бандери, 88. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Прибирання та вивезення листя проводять працівники ПП “Благоустрій”

Працівники ПП “Благоустрій” прибирають листя на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Очистивши території, працівники підприємства оперативно вивозять зібрані відходи. Роботи з прибирання прибудинкових територій продовжуються. Зокрема, прибирання опалого листя провели на прибудинковій території та спільному дитячому майданчику на вулиці Київській, 12 та 14. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Частковий ремонт покрівлі проводять працівники  ПП “Люкс” 

Частковий ремонт покрівлі проводять працівники  ПП “Люкс”  у будинку на проспекті Злуки, 43. Тут змінюють частину євроруберойду, а також смолять парапети. Працівники підприємства просять мешканців обмежити перебування на покрівлі. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про ... Детальніше »

У Тернополі на вул. Вільховій, 2 тривають роботи з комплексної термомодернізації багатоквартирного житлового будинку

Днями міський голова Сергій Надал оглянув виконання комплексу робіт із термомодернізації багатоквартирного житлового будинку на вул. Вільховій, 2 у Тернополі.  Роботи тут виконуються за Програмою підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» державної установи «Фонд енергоефективності» за пакетом заходів «Б» (комплексний) у співфінансуванні з міською радою та мешканцями (70/10/20). «У рамках проєкту заплановано виконати утеплення фасаду будинку, даху і підвалу, а також ... Детальніше »