20.09.2024 18:48
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 20.10.2022

Прибирання та вивезення листя проводять працівники ПП “Благоустрій”

Працівники ПП “Благоустрій” прибирають листя на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Очистивши території, працівники підприємства оперативно вивозять зібрані відходи. Роботи з прибирання прибудинкових територій продовжуються. Зокрема, прибирання опалого листя провели на прибудинковій території та спільному дитячому майданчику на вулиці Київській, 8 та вулиці Лепкого, 14. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” проводять поточний ремонт покрівлі

Працівники ПП “Східний масив” проводять поточний ремонт покрівлі. Роботи з ремонту покрівлі здійснюють в будинку за адресою вулиця Протасевича, 8. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття навіть на дахи власних багатоповерхівок Покрівля – не місце для засмаги Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Прибирання листя проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” прибирають листя на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Очистивши території, працівники підприємства оперативно вивозять зібрані відходи. Роботи з прибирання прибудинкових територій продовжуються. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

У Тернополі оновили в’їзний знак у місто зі сторони Львівської траси

Цими днями у Тернополі працівники підрядної організації завершили оновлення у Тернополі в’їзного знаку зі сторони Львівської траси. «У Тернополі є п’ять в’їзних знаків з різних сторін міста. Цього року управління житлово-комунального господарства замовило обстеження технічного стану вказівних знаків «Тернопіль» при в’їзді у наше місто. Деякі з них потребували реконструкції чи повного відновлення, – розповідає начальник відділу благоустрою та екології міської ... Детальніше »

У будинках, які обслуговує котельня на вулиці Романа Купчинського, гаряча вода тимчасово подається за графіком

Від вчора, 19 жовтня, у будинках, які обслуговує котельня на вулиці Романа Купчинського, гаряча вода тимчасово подається за графіком у зв’язку із технологічними переключеннями у рамках підготовки до опалювального періоду. Інформація стосується окремих будинків на  вул.15 Квітня,  вул. Корольова,  вул. Р.Купчинського,  вул. С.Петлюри. Пропонуємо ознайомитися із графіком ГВП у Тернополі: Понеділок 17:00 – 23:00 год.; Вівторок 06:00 – 10.00, 16:00 ... Детальніше »