20.09.2024 18:39
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 18.10.2022

Працівники ПП “Благоустрій” прочищали будинкову каналізацію

Працівники ПП “Благоустрій” прочищали будинкову каналізацію у другому під’їзді будинку на вулиці Київській, 10. За спостереженнями комунальників – чим більше в під’їзді живе квартирантів, тим більше проблем з каналізаційною системою в будинку.  Це пояснюється тим, що люди, які живуть тимчасово, не поспішають дбати по спільне майно.  Найбільше забивають систему вологі серветки, памперси, зелень з квашених огірків, помідорів. Тернопіль житлово-комунальний   ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Володимира Великого,10. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття навіть на ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” облаштували плитку при вході до під’їзду

Працівники ПП “Люкс” облаштували плитку при вході до першого та другого під’їздів будинку на вулиці Коновальця, 16. Силами працівників підприємства входи були облаштовані спеціальною неслизькою бруківкою. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

У Тернополі в парку Тараса Шевченка тривають роботи з будівництва частини дощового колектора

З метою покращення навколишнього техногенного середовища та відведення дощових і талих вод з території житлових районів «Канада», «Східний», «Сонячний», «Центр», «Мікрорайон №6», «Північний», у Тернополі триває будівництво дощового колектора. Роботи на колекторі ведуться на вул. Галицькій та у парку імені Тараса Шевченка. Загальна протяжність колектора – понад 740 м, він буде проходити від перехрестя біля «6-го магазину» на вул. Збаразькій до ... Детальніше »