20.09.2024 18:26
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 17.10.2022

З 18 жовтня на вул. Соломії Крушельницької буде частково перекрито дорогу

З метою ліквідації підтоплень на ділянці вул. Соломії Крушельницької – парк Тараса Шевченка, з 18 жовтня по 18 листопада буде частково перекрито дорогу на вул. Соломії Крушельницької. Зокрема: Рух автотранспорту на ділянці вул. Соломії Крушельницької (від вул. Юліана Опільського до перехрестя вул. Соломії Крушельницької – вул. Білецька) обмежать частково. Зокрема, одна смуга буде перекрита для проїзду повністю, а на іншій ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять теплоізоляцію труб у підвалі

Теплоізоляцію труб верхньої розводки проводять працівники ПП “Вікторія – М”. Зокрема роботи виконують у підвалах в  багатоповерхівці на бульварі Дмитра Вишневецького, 7. Ізоляція сприяє зниженню втрат тепла (або запобігає надходженню зайвого тепла) у будинках і спорудах, вона забезпечує захист трубопроводу від механічних впливів і енерговитрат. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Цього тижня у Тернополі підрядні організації продовжують виконувати локальні поточні ремонти

Цього тижня завдяки сприятливим погодним умовам у Тернополі продовжиться виконання поточних ремонтів доріг, відновлення покриття у міжквартальних проїздах та на тротуарах. Так, сьогодні, 13 жовтня, в межах поточного ремонту підрядники проводять роботи з підготовки ремонтних карт за адресами: вул. Івана Виговського та на ділянці шляхопровід через залізничну колію на вул. Руська. На завершальному етапі роботи з відновлення автомобільного моста через ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” завершили ремонт у гуртожитку

Працівники ПП “Благоустрій” завершили ремонт у гуртожитку на третьому поверсі у гуртожитку на вулиці Лепкого, 5. Тут відремонтовано двері входу на третій поверх. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

У Тернополі дізнатись про планові та аварійні відключення можна через чат-бот обленерго

Як повідомляє ВАТ «Тернопільобленерго», споживачі послуг можуть дізнатись про причину відсутності електроенергії через Viber-бот обленерго або e-mail повідомлення. Так, з метою комунікації ВАТ «Тернопільобленерго» розроблено форму за посиланням, в якій споживачі мають можливість вказати персональні дані та спосіб, в який їм зручно отримувати інформацію про планове чи аварійне припинення електропостачання – Viber або e-mail повідомлення. Долучитися до Viber-боту можна двома способами: ... Детальніше »