20.09.2024 18:41
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 14.10.2022

Працівники ПП “Вікторія – М” інформують тернополян про алгоритм дій у разі аварійних вимкнень комунальних послуг

Працівники ПП “Вікторія – М” інформують тернополян про алгоритм дій у разі аварійних вимкнень комунальних послуг шляхом розмішення інформаційних оголошень на інформаційних дошках у багатопоерхівках. Нагадаємо, вчора у Тернополі частково були відсутні електроенергія та подача води. Просимо усіх ознайомитися та дотримуватися алгоритму дій під час аварійного вимкнення води, світла, газу. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Прибирання та вивезення листя проводять працівники ПП “Благоустрій”

Працівники ПП “Благоустрій” прибирають листя на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Очистивши території, працівники підприємства оперативно вивозять зібрані відходи. Роботи з прибирання прибудинкових територій продовжуються. Зокрема, прибирання опалого листя провели на прибудинковій території та спільному дитячому майданчику на вулиці Київській, 4 та вулиці Лепкого, 14. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Роботи з відновлення систем опалення проводить ПП “Східний масив”

Роботи з відновлення  систем опалення у третьому під’їзді будинку за адресою проспект Степана Бандери, 96 проводить ПП “Східний масив”. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівці. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

З 17 жовтня у Тернополі буде перекрито рух транспорту на вул. Зеленій

З 17 по 20 жовтня буде перекрито рух транспорту на вул. Зеленій, з метою проведення робіт з прокладання мереж водопостачання. Відповідне рішення прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету. На ділянці проведення робіт будуть встановлені дорожні знаки відповідно до схеми організації дорожнього руху. Прохання до водіїв бути уважними і завчасно обирати маршрути руху. Схема об’їзду ділянки додається.   Детальніше »

Заміну частини каналізаційного лежака проводять працівники ПП “Люкс”

Часткову заміну лежаків каналізації проводять працівники ПП “Люкс” у підвалі третього під’їзду багатоповерхівки на вулиці Лозовецькій, 3. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »