20.09.2024 18:44
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 13.10.2022

Працівники ПП “Наш дім” відремонтували сходи на Малишка, 1

На вулиці Малишка, 1 працівники ПП “Наш дім” ремонтують сходи. Працівники підприємства провели бетонування сходів, що зробить їх вигляд більш охайним, а самі сходи – більш безпечними. Також сходи були облаштовані спеціальною не слизькою плиткою. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Про податкові зобов’язання тернополяни можуть дізнатися в «Особистому кабінеті»

Інформаційне податкове  повідомлення щодо рішення про нарахований податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки за 2021 рік, можна відтепер побачити у «Особистому кабінеті» на сайті eps.org.ua. Як повідомив директор ПП «Укрспецінформ» Михайло Шидлівський, у «Єдиній квитанції» про сплату комунальних платежів на сайті у розділі «Житлова нерухомість» у мешканців вже з’явилися суми наявного податкового боргу з податку на майно, нарахованого ... Детальніше »

Ремонт входів у багатоповерхівці на вулиці Лепкого, 5 здійснили працівники ПП “Благоустрій”

Ремонт входів у багатоповерхівці на вулиці Лепкого, 5 здійснили працівники ПП “Благоустрій”. Тут здійснили комплекс робіт – зняття старого покриття, шпаклювання, фарбування. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ремонт каналізаційного стояка

Працівники ПП “Вікторія – М” заміну частини каналізаційного стояка  у будинку на вулиці Леся Курбаса, 4. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія-М” проводять роботи із заміною запобіжників у електрощитовій

Роботи у електрощитовій з заміною запобіжників  проводять працівники ПП “Вікторія – М” у будинку на вулиці Морозенка, 7. Проблеми з електропостачанням є завжди актуальними, адже при здачі будинків в експлуатацію, не було передбачено, що мешканці будуть користуватися великою кількістю електроприладів. Потужність розраховувался в середньому 2,4 кВт на одну квартиру. Однак зараз в кожній квартирі є весь перелік побутових приладів: холодильники, ... Детальніше »

Працівники ПП ”Сонячне” ремонтують дашок над балконом

Дашок над балконом однієї із квартир шляхом покриття руберойдом ремонтують працівники ПП ”Сонячне” у будинку на вулиці Братів Бойчуків, 11. Роботи виконуються, щоб уникнути затікання дощових вод чи талого снігу. Тернопіль житлово-комунальний             Детальніше »

У Тернополі відновлюють роботу ліфтів

У зв’язку з технічними можливостями та враховуючи повідомлення «Тернопільобленерго» про відновлення роботи основних джерел живлення, у Тернополі запрацюють ліфти вже від сьогодні, 13 жовтня. Працівники підприємств, що обслуговують ліфти, розпочали роботи та включають ліфти у різних мікрорайонах міста. Нагадаємо, що робота ліфтів у місті була вимушено зупинена 10 жовтня у зв’язку з критично низькою напругою. Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки у під’їзді будинку на вулиці Шпитальній, 7ф. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Cхідний масив” ремонтують сходові клітки

Ремонт сходових кліток здійснює ПП “Cхідний масив” . Зокрема, роботи проводять у другому під’їзді  багатоповерхівки на бульварі Данила Галицького, 28 Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »