20.09.2024 18:46
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 12.10.2022

У Тернополі встановлять додаткові камери відеоспостереження у рамках програми «Безпечна громада»

З метою встановлення додаткових камер відеоспостереження у рамках функціонування  програми «Безпечна громада 2021-2022 роки» на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради прийнято рішення про виділення коштів для фінансової підтримки комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа». Відповідно до рішення, підприємству спрямовано кошти у сумі 200 800 грн на придбання та встановлення камер відеоспостереження по Програмі «Безпечна громада 2021-2022 роки». Зокрема, за ці кошти ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” інформують тернополян про алгоритм дій у разі аварійних вимкнень комунальних послуг

Працівники ПП “Люкс” інформують тернополян про алгоритм дій у разі аварійних вимкнень комунальних послуг шляхом розмішення інформаційних оголошень на інформаційних дошках у багатопоерхівках. Нагадаємо, вчора у Тернополі частково були відсутні електроенергія та подача води. Просимо усіх ознайомитися та дотримуватися алгоритму дій під час аварійного вимкнення води, світла, газу. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія-М” проводять ремонт дашка балкону

Працівники ПП “Вікторія” проводять ремонт дашка балкону. Дашок протікав, вітер зірвав старе покриття, відтак працівники підприємства на прохання мешканців провели його заміну у будинку на вулиці Морозенка, 1. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія-М” ремонтують міжпанельні шви

Ремонт  міжпанельних швів триває у житловому будинках на вулиці Леся Курбаса, 2. Роботи виконуються працівниками ПП “Вікторія-М”, яке обслуговує вказану багатоповерхівку. Ремонт міжпанельних швів – комплекс необхідних робіт, спрямованих на відновлення теплового контуру в панельних будинках. Багато жителів Тернополя живуть у вже не нових панельних багатоквартирних будинках. Через погано загерметизировані шви в квартиру проникає холод, пил і волога, і, щоб уникнути ... Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять у будинках, які обслуговує ПП “Східний масив”

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять у биднках, які обслуговує ПП “Східний масив”. Роботи виконують представники спеціалізованої організації. Дезінсекція – комплекс профілактичних і винищувальних заходів із знищення та врегулювання кількості комах (тарганів, мурашок, клопів, бліх, комарів, мух, вошей, молі, кліщів тощо), які мають епідеміологічне та санітарно-гігієнічне значення. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Важлива інформація від енергетиків Тернополя!

Електроенергія у наше місто подається в режимі РЕЗЕРВНОГО ЖИВЛЕННЯ. Оскільки немає подачі струму з сусідніх електростанцій. Електроенергію мікрорайони міста отримують від резервних трансформаторних підстанцій. Напруга є нестабільною. Тому стаються АВАРІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ: диспетчер «Укренерго» дає вказівку миттєво відключити подачу електроенергії на одній з підстанцій, а відповідно зникає світло в мікрорайоні, який є найближчими до неї. На жаль, в цій ситуації «Тернопільобленерго» ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” інформують тернополян як підготуватися до опалювального періоду

Працівники ПП “Наш дім” шляхом розмішення інформаційних оголошень на інформаційних дошках у багатопоерхівках інформують тернополян як підготуватися до опалювального періоду.  Нагадуємо, що через воєнний стан можливі перебої із електро- та  теплопостачанням. Тому радимо тернополянам заздалегідь розглянути усі можливі варіанти підготовки до зими. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »