20.09.2024 18:26
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 03.10.2022

Ринви у будинку на проспекті Бандери, 20 відремонтували працівники ПП “Східний масив”

Працівники ПП “Східний масив” провели роботи з часткової заміни ринв  у будинку на проспекті Степана Бандери, 20. Такі роботи здійснюються регулярно, адже від чистоти ринв залежить здатність стікання дощових опадів. До слова, ринви вимагають регулярного поточного ремонту та заміни певних ділянок. При потребі будинки, де ринви неможливо відремонтувати поточним способом, обслуговуюче підприємство пропонує вносити до титульних списків для подальшого здійснення ... Детальніше »

Частковий ремонт відмостки провели працівники ПП “Наш дім”

Частковий ремонт відмостки та бетонування відмостки у  будинку на вулиці Клима Савури, 11 провели працівники ПП “Наш дім”. Відмостка являє собою покриття, яке оформляється по периметру будинку. Вона створюється певної ширини, в ідеалі – до одного метра. Завдяки відмостці вода не має руйнівної дії на фундамент будинку. Її конструкція передбачає, що талі води відразу потрапляють в каналізаційну систему. Вона запобігає ... Детальніше »

Пластикові вікна встановили працівники ПП “Люкс” у будинку на вулиці Тарнавського, 5

Пластикові вікна встановили працівники ПП “Люкс” у будинку на вулиці Тарнавського, 5. Заміна старих вікон на металопластикові (шість штук) на сходових клітках житлового будинку вже здійснена у першому, другому та третьому, четвертому під’їздах, тепер робота триває у п’ятому під’їзді. Праця працівників підприємства покликана зберегти тепло в оселях мешканців у зимовий час. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Сонячне” відремонтували вхід до будинку

Працівники ПП “Вікторія-М” завершили ремонт входу на бульварі Петлюри, 2. Тут у першому  під’їзді здійснили комплекс робіт – зняття старого покриття, шпаклювання, фарбування, а також облаштували стіну облицювальною плиткою. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Санітарну побілку у багатоповерхівці проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Санітарну побілку у багатоповерхівці проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”  у шостому під’їзді будинку на вулиці Симоненка, 2. Побілка – найоптимальніший спосіб обробки стін, щоб приміщення не втрачало свій зовнішній вигляд. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »